Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Cafe Bar Chez mi-mi: Η καλοπέραση δίνει ραντεβού στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Βεάκη!

17 Σεπτεμβρίου 2020 10:28
Cafe Bar Chez mi-mi: Η καλοπέραση δίνει ραντεβού στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Βεάκη!

Το Cafe Bar Chez mi-mi μπαίνει στην καθημερινότητά μας με μοναδικό στόχο να κάνει την διαφορά στον πολυσύχνατο πεζόδρομο της Βεάκη στο Περιστέρι! Μεγάλα ατού το πολύ ζεστό περιβάλλον καθώς και η ποιότητα των προϊόντων!

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να απολαυστικό τον μοναδικό καφέ Richard, την εξαιρετική σοκολάτα που πήζει, μοναδικές γεύσεις τσαγιού, σπιτική λεμονάδα που θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές αλλά και το μοναδικό φημισμένο χειροποίητο παγωτό "fatto a mano"!

Φυσικά για τους πιο... νυχτερινούς τύπους διαθέτει μοναδικό κοκτέιλ για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Μάλιστα η μοναδικά προσφορά του Cafe Bar Chez mi mi είναι κάθε Πέμπτη, που έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα κοκτέιλ στην τιμή των 6 ευρώ, ενώ με 10 ευρώ πίνετε άφθονη μπύρα τώρα που μπήκε και για τα καλά το καλοκαίρι!

Ωστόσο δεν θα μείνουν απογοητευμένοι και οι λάτρεις του καλού κρασιού, αφού το μαγαζί διαθέτει μοναδικές γεύσεις στις καλύτερες τιμές!

Η μεγάλη επιτυχία του Chez mi - mi είναι πως κατορθώνει από την πρώτη επίσκεψη να σαγηνεύσει τους πελάτες του και αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για πολλές παρέες! Αξίζει να σημειωθεί πως γίνονται διάφορα live με γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα που απογειώνουν την διασκέδαση!

Info:

Οδός: Αιμιλιου Βεακη 21 Περιστερι
Τηλέφωνο: 21 0571 0573
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 3:00 π.μ.

Πληροφορίες www.chezmimi.gr

 

Cafe Bars

Ροή ειδήσεων

Share