Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Azor: Ένα espresso cocktail bar με άρωμα ...Κυκλάδων!

15 Οκτωβρίου 2012
Azor: Ένα espresso cocktail bar με άρωμα ...Κυκλάδων!

Δύο παιδικοί φίλοι, ο Νίκος και ο Μάνος έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα φτιάχνοντας ένα ...κυκλαδίτικο σκηνικό στα βόρεια προάστια, δημιουργώντας ένα all day cocktail bar με το όνομα Azor.

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί το λευκό (είπαμε, κυκλαδίτικο μαγαζί), με ξύλινες λεπτομέρειες σε ταβάνι και πάτωμα. Highlight αποτελεί η γαλάζια ...βέσπα που σε υποδέχεται στην είσοδο του καταστήματος.

Από νωρίς το πρωί σε υποδέχεται με εκπληκτικό espresso από 100% καφέ arabica, χυμούς, snacks και γλυκά, ενώ από το απόγευμα και μετά, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα πρώτα cocktails αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, με το εξαιρετικό bartending από την ομάδα του Ηλία Τσιλιγκίρη. Το lazy dog (με εξωτικά φρούτα και ρούμι) και το brable (με τζιν και μαρμελάδα blueberry) είναι cocktails που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Όσο για τη μουσική, κυμαίνεται σε soul-funk- deep house ήχους, ανάλογα με τη βραδιά που θα βρεθείς εκεί, αφού καθημερινά κι ένας διαφορετικός dj ξεσηκώνει τους θαμώνες με τις επιλογές του.

Tip: Κάθε Κυριακή από το μεσημέρι και μετά το Azor αλλάζει ...χαρακτήρα υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Καφές: από €3, ποτό απλό: €6,5, cocktail: €8,5

Info
Καθημερινά από 08:00
Ανοίξεως Σταμάτας 3, Άνοιξη
6944 431 614 Νίκος - 6944 346 361 Μάνος
www.azor.gr

 

Cafe Bars

Ροή ειδήσεων

Share