Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

BarTheWay: Το απόλυτο στέκι για όλες τις ώρες, βρίσκεται στο Παγκράτι!

6 Δεκεμβρίου 2014
BarTheWay: Το απόλυτο στέκι για όλες τις ώρες, βρίσκεται στο Παγκράτι!

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος

Ποιος είπε οτι δεν υπάρχει κίνηση στην Πλατεία Προφήτη Ηλία;

Ο χώρος του BarTheWay δίνει μία νέα ματιά στην all day διασκέδαση, ζωντανεύοντας και πάλι την φημισμένη πλατεία. Πρόκειται για ένα cafe - bar το οποίο είναι ικανό να σε καταπλήξει κάθε ώρα της ημέρας!

Θεωρείται από πολλούς το ιδανικό coffe meeting point εάν βρίσκεσαι στο Παγκράτι, με ξεχωριστή διακόσμηση και πρωτοποριακές ιδέες που είναι ικανό να γίνει το αγαπημένο σου στέκι για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα.

Ο ζεστός του χώρος κερδίζει τον επισκέπτη από τα πρώτα λεπτά, που θα περάσει το κατώφλι του. Τις πιο ζεστές μέρες, μπορείς να διασκεδάσεις και στον πανέμορφο διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Σε όλα τα παραπάνω, βοηθούν τα μέγιστα και όλα όσα μπορείς να δοκιμάσεις σε κυριολεκτικά τίμιες τιμές!

Το BarTheWay σε υποδέχεται από το πρωί με καφέδες και ροφήματα, ενώ το βράδυ, τα πιο υπέροχα και πρωτότυπα cocktail, που διαθέτει, δύσκολα θα σε αφήσουν ασυγκίνητο!

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσειςτο ΒUTTER RUM (Παλαιωμένο ρούμι εμβαπτισμένο με βανίλια, σπιτικό butterscotch,honey mix,passion fruit,χυμός lime και chocolate bitter)

...και το VERTIGO (Gin συνδυασμένο με σιρόπι από μπαλσάμικο και ροζ πιπέρι, χυμός λεμονιού, βιολογικό σιρόπι αγαυης και grapefruit bitter)

Στο BarTheWay, η διασκέδαση μπορεί να κρατήσει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες ζώντας την απόλυτη value for money εμπειρία.

Info

Ευφράνορος 40, Παγκράτι

Τηλέφωνο: 21 6700 6240

Facebook: BarTheWay

 

Cafe Bars

Ροή ειδήσεων

Share