Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανεπανάληπτο party στις 19/09 στο TZIZ με τον Cosmic Selector των Burger Project πίσω από τα dexx! Μην το χάσεις!

12 Σεπτεμβρίου 2012
Ανεπανάληπτο party στις 19/09 στο TZIZ με τον Cosmic Selector των Burger Project πίσω από τα dexx! Μην το χάσεις!

Έκανε την εμφάνιση του πέρυσι επαναφέροντας την οδό Ναυαρίνου στις καθημερινές μας συνήθειες! Εδώ και ένα χρόνο το "TZIZ" έχει γίνει το all day στέκι μας γεμίζοντας τις μέρες και τα βράδια μας με θετική ενέργεια! Αυτό το φθινόπωρο επιστρέφει δυναμικά με ένα μοναδικό opening party και με ανανεωμένο χώρο!

Όλο το καλοκαίρι τα τρία ανήσυχα πνεύματα που βρίσκονται στην πηγή του "TZIZ", δούλευαν πυρετωδώς ετοιμάζοντας μια δυναμική σεζόν και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου έρχονται να την εγκαινιάσουν με ένα ανεπανάληπτο πάρτυ!

Ο αγαπημένος και ανατρεπτικός COSMIC SELECTOR των THE BURGER PROJECT θα tzizάρει πίσω από τα dexx, με φόντο το σήμα κατατεθέν & έμπνευση του μαγαζιού τον πυλώνα του ρεύματος, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς και καλώντας το μοναδικό κοινό να χορεύει ασταμάτητα!

Αφεθείτε στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, καταφύγετε στο πάντα ευχάριστο και πρόθυμο προσωπικό και αναζητείστε τα ιδανικά cocktails, απολαύστε τη μεγάλη μπάρα ή χαζέψτε το πιο funky crowd να χορεύει από το πιο cosy πατάρι των Αθηνών.

Το TZIZ υπόσχεται να μας χαρίσει έναν ακόμα πιο δυναμικό χειμώνα!

Info

Ναυαρίνου 12, Εξάρχεια, τηλ. 210 3633120

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share