Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το Flamme Rouge στο Γκάζι είναι πολύ περισσότερα από ένα bike friendly cafe!

Η urban αυλή του θα σας ξετρελάνει!

2 Ιουλίου 2018 10:32
Το Flamme Rouge στο Γκάζι είναι πολύ περισσότερα από ένα bike friendly cafe!

Πριν από 5 χρόνια μας συστήθηκε ως ένα από τα πρώτα cycle cafes στην Αθήνα, όμως, το Flamme Rouge στο Γκάζι είναι πολύ περισσότερα από ένα bike friendly cafe!

Why is unique!

1.Για την κρυμμένη urban αυλή του που ανοίγει κάθε καλοκαίρι! Φέτος μας περιμένει πιο… «πράσινη» και άκρως ανανεωμένη για άραγμα κάτω από τον αστικό ουρανό!

2. Έχει δικό του στυλ και.. άποψη! Όσο για το design του μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από σελίδες περιοδικού με παλιά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά να έχουν μετατραπεί σε εμπνευσμένα έπιπλα και διακοσμητικά.

3. Για τα προσεγμένα προϊόντα του. Καλό καφέ, μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα, αλλά και ένα comfort food menu για όλη τη μέρα! Πολύ δυνατό είναι το brunch του (καθημερινά 9:00-17:30) αλλά και οι healthy προτάσεις όπως χειροποίητες ενεργειακές μπάρες και detox χυμοί! Στα συν οι vegan επιλογές!

4. Γιατί το βράδυ, αποκτά πιο μπαρίστικο ύφος και προτείνει ιδιαίτερα cocktails υπό τους ήχους rock ‘n’ roll, jazz μέχρι και funky μουσικής!

5. Γιατί είναι bike friendly (υπάρχουν θέσεις για τα ποδήλατα, αλλά κι ένα mini bike shop) και ταυτόχρονα pet friendly μαγαζί!

Καθημερινά από τις 09:00
Tριπτολέμου 26, Τ. 210 3473903 Flamme Rouge cycle cafe bar

 

Ροή ειδήσεων

Share