Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μαγαζί στο Γκάζι που το πρωί μας υποδέχεται με τον εκλεκτό καφέ του και το βράδυ ανεβάζει τα vibes με το ποτό και την... διασκέδαση του!

26 Ιουνίου 2017 12:25
Το μαγαζί στο Γκάζι που το πρωί μας υποδέχεται με τον εκλεκτό καφέ του και το βράδυ ανεβάζει τα vibes με το ποτό και την... διασκέδαση του!

Εδώ και 6 χρόνια στο Γκάζι, ακριβώς στην έξοδο του μετρό, το Τramp στεγασμένο σε έναν άνετο και ψηλοτάβανο χώρο, minimal και industrial αρχιτεκτονικής μας υποδέχεται από το πρωί για εκλεκτό καφέ portioli –και όχι μόνο– σε παρεΐστικο mood.

Κείμενο: Κατερίνα Ρίγκου

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Και όσο ωραία και lounge διάθεση έχει κατά τη διάρκεια της μέρας, τόσο τα vibes ανεβαίνουν καθώς περνάει η
ώρα, όπου το ποτό, η διασκέδαση και το socializing γύρω από την επιβλητική του μπάρα έχουν τον πρώτο λόγο.

Το Tramp έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα καλά cocktails και στη καλή μουσική, γεγονός που αποδεικνύεται από την signature αλλά και classic cocktail list (ενώ δεν λείπουν και οι customized επιλογές).

Η bar philosophy λίστα, επιμέλειας του Γιάννη Νάτση, σύντομα αλλάζει με πιο... καλοκαιρινές γεύσεις και αρώματα!

Δοκιμάστε το Cucumber fusion με gin, στυμμένο lime, αγγούρι και στυμμένο γκρέιπφρουτ αλλά και το Cirorsky με ciroc βότκα, στυμμένο lime, ζάχαρη και σταφύλι ενώ στα must try και η in house εκδοχή της Pina Colada με
ρούμι, πουρέ ανανά, σιρόπι ζάχαρης και 2 barspoon γιαούρτι. Από την άλλη, για τους λάτρεις των straight ποτών η κάβα είναι άκρως ενημερωμένη και με premium ετικέτες.

Το δεύτερο κομμάτι, αυτό της μουσικής, αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο με διαφορετικούς DJs, συχνά events με DJ sets, lives και party standards ή όχι με ραδιοφωνικούς παραγωγούς και ιδιαίτερα happenings.

Και δεν τελειώνουμε εδώ... highlight το εξαιρετικό roof για άραγμα face to face με το κέντρο της πόλης και την Ακρόπολη, που από τη δύση και μετά λειτουργεί ως cocktail bar σε πιο lounge ρυθμούς και σε ένα σκηνικό ιδανικό για καλοκαιρινό άραγμα.

Must taste
Συνδυάστε το ποτό σας με τη νόστιμη Italian style pizza με ολόφρεσκα υλικά, που ψήνεται στην πέτρα.

Info:

Βουτάδων 36 & Τριπτολέμου, Γκάζι, Τ. 210 3416345 Tramp

Καλοκαιρινή περίοδος: Καθημερινά 11:00-όσο πάει. Χειμερινή περίοδος: Τετ.-Κυρ. 14:00-όσο πάει.

Για περισσότερες προτάσεις κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share