Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το μαγαζί στην Βάρκιζα που όλο το βράδυ θα σας χαλαρώνει κάτω από τα αστέρια με τα ευφάνταστα cocktail του και την ωραία μουσική του!

13 Ιουνίου 2017 12:14
Το μαγαζί στην Βάρκιζα που όλο το βράδυ θα σας χαλαρώνει κάτω από τα αστέρια με τα ευφάνταστα cocktail του και την ωραία μουσική του!

Σαν μια μικρή καλοκαιρινή «όαση» ικανή να σε παρασύρει στους ρυθμούς της και να σε βάλει σε κλίμα διακοπών το Philip στη Βάρκιζα μας υποδέχεται για ακόμα μια σεζόν και μάλιστα ανανεωμένο!

Η νησιώτικη διακόσμησή του με το μεγάλο deck, τις ξύλινες κατασκευές και τα εξωτικά φυτά, η μοναδική θέα του στο γραφικό λιμανάκι, που ταξιδεύει το βλέμμα, αλλά και η χαλαρή all day φιλοσοφία του δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για όσους παραμένουν εντός των τειχών.

Κείμενο: Κατερίνα Φωτοπούλου

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Εδώ ερχόμαστε για τον πρώτο καφέ της ημέρας και ένα δυναμωτικό πρωινό και συνεχίζουμε με προσεγμένες γευστικές προτάσεις με έμφαση στην πίτσα και τα burgers, ενώ το βράδυ χαλαρώνουμε κάτω από τα αστέρια με ένα ευφάνταστο cocktail και ωραίες μουσικές

Highlight
Η παρεΐστικη φιλοσοφία του και οι διάφορες καθιστικές γωνιές ιδανικές για να φιλοξενήσουν από οικογένειες μέχρι ζευγάρια και μεγάλες παρέες.

Tip
Οι λάτρεις των αθλητικών events μπορούν να παρακολουθήσουν τις κορυφαίες διοργανώσεις στη γιγαντοοθόνη του με θέα θάλασσα.

Info:

Βάρκιζα, Λεωφ. Ποσειδώνος 14, Τ. 210 9654138 Philip | Varkiza, 14 Poseidonos Ave.
Βουλιαγμένη, Ερμού 1, Τ. 210 9670321, www.artopolis.gr

Καθημερινά 09:00-03:00.

Για περισσότερα μαγαζιά κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share