Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tullamore D.E.W: Το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι που θα γίνει η συντροφιά σου για το St. Patrick’s!

12 Μαρτίου 2018 17:39
Tullamore D.E.W: Το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι που θα γίνει η συντροφιά σου για το St. Patrick’s!

Σου έχουμε την τέλεια πρόταση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου που πλησιάζει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι Tullamore DEW.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα την 17η Μαρτίου, την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου (Saint Patrick) (περ. 385–461 μ.Χ. ), του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας.

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου ανακηρύχθηκε επίσημη χριστιανική αργία στις αρχές του 17ου αιώνα. Η ημέρα μνημονεύει τον Άγιο Πατρίκιο και την άφιξη του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία, και αποτελεί αφορμή για εορτασμό του ιρλανδέζικου πολιτισμού και καταγωγής σε όλον τον πλανήτη. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν γενικά παρελάσεις και φεστιβάλ.

Τι θα επιλέξεις να πιεις όμως για εκείνη την ημέρα;

Μα τι άλλο φυσικά το Tullamore D.E.W. είναι το αυθεντικό Ιρλανδικό ουίσκι!

Παράγεται στα περίχωρα της ομώνυμης πόλης, στα ιρλανδικά midlands και η ομορφιά προέρχεται από 3 αλήθειες:

i) Είναι το μοναδικό μίγμα τριών τύπων Irish whiskey, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ουίσκι ξεχωριστής, ήπιας πολυπλοκότητας

ii) Μέσα από αυτή την τέχνη της ανάμειξης δημιουργείται μια γεύση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά καθώς είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι.

iii) το Tullamore D.E.W. οφείλει μεγάλο μέρος της παγκόσμιας επιτυχίας του, στους ιρλανδούς μετανάστες που μύησαν νέες κοινότητες σε όλο τον κόσμο στην ομορφιά του whiskey. Οι δημιουργοί του πιστεύουν ότι η πολιτιστική ποικιλομορφία και η ένταξη αποτελούν έναν πιο ενδιαφέρον κόσμο.

Αυτοί οι 3 παράγοντες είναι το “The Beauty of Blend” του Tullamore το οποίο θα αγαπήσετε και θα επιλέγετε σε κάθε σας έξοδο, αφού η γεύση του δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο!

Μάλιστα, με αφορμή τον 4 ήμερο εορτασμό για το St. Patrick’s από το Tullamore DEW το ποτό θα διατίθεται σε ειδική προσφορά, ενώ να υπάρχουν και συλλεκτικά δώρα για την συγκεκριμένη ημέρα για όλους τους καταναλωτές.

Εσείς θα χάσετε την ευκαιρία αυτή;

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share