Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

In budget διασκέδαση στην Αθήνα: Που θα πιεις φθηνό ποτό χωρίς να σου σερβίρουν μπόμπες;

25 Απριλίου 2017 09:55
In budget διασκέδαση στην Αθήνα: Που θα πιεις φθηνό ποτό χωρίς να σου σερβίρουν μπόμπες;

Δώδεκα ευρώ το κοκτέιλ και δέκα ευρώ το ποτό; Συγνώμη αλλά που πάμε; Είναι δυνατόν να ξοδεύεις ένα μεροκάματο -αν έχεις- σε δύο ποτά;

Διάβασε παρακάτω πέντε προτάσεις για να βγεις, να πιεις -πάντα με σύνεση-, να περάσεις καλά και το κυριότερο: να μην ξοδέψεις μια περιουσία.

1. Κόκκινος Λωτός


Πολύ φθηνό, πολύ καθαρό ποτό στον «Κόκκινο Λωτό» που βρίσκεται στα Εξάρχεια (Ζωοδόχου Πηγής 5, τηλέφωνο 2103801380) και είναι self service. Από τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης -τις προάλλες ήπια πέντε μοχίτο μαστίχα στη σειρά. Ο φίλος μου πήρε ένα ουίσκι κι εγώ το μοχίτο και πληρώσαμε -αν θυμάμαι καλά- 8.30€ και για τα δύο! Στα συν του επίσης η περίεργη διακόσμηση, η καλή μουσική (jazz, funky). Εάν πας με αμάξι, μην περιμένεις να βρεις σύντομα πάρκινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για τους καλοφαγάδες: Οι άγραφοι νόμοι του απεριόριστου φαγητού στα εστιατόρια της Αθήνας!

2. Drugstore


Όσο περισσότερο πίνεις, τόσο λιγότερο πληρώνεις. Αλλάζεις συκώτι δηλαδή μέσα σε μια βραδιά. To 1 ποτό € 3,5, τα 5 ποτά € 15, τα 7 ποτά € 18,5, τα 8 ποτά € 19,5 (που σημαίνει λιγότερα από €2,5 το καθένα)! Η κανάτα κοκτέιλ το ένα λίτρο από € 15 και η φιάλη των 700ml από € 28. Τα δύο μαγαζιά του Drugstore βρίσκονται Εξάρχεια και Ψυρρή, πολύ κοντά σε σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού, ενώ ανοίγει και τρίτο στο Χαλάνδρι. Δες παραπάνω πληροφορίες στο http://drugstoreathens.blogspot.gr.

3. Όμικρον bar


Στο Σύνταγμα, καλά κρυμμένο, βρίσκεται το Όμικρον και σας δίνει τη δυνατότητα κάθε Πέμπτη να πιείτε επιλεγμένα κοκτέιλ με 5,00€, ενώ υπάρχει και Happy Hour κάθε μέρα από τις 17:00 έως τις 20:00! Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://omikronbar.gr.

4. Faltso


Στο Μαρούσι σε κεντρικό σημείο, εάν δε θέλετε να κατέβετε στο κέντρο της Αθήνας, παίρνει την τέταρτη θέση, γιατί δεν είναι τόσο φθηνό όσο τα δύο παραπάνω, αλλά η σχέση ποιότητας και τιμής είναι άριστη. Πολύ καλά coctails, φθηνά ποτά, ψαγμένη μουσική και όμορφος χώρος. Από Κυριακή ως Πέμπτη, πήγαινε με το ποδήλατό σου, πάρκαρε το στο ειδικό σταντ έξω από το bar και απόλαυσε ό,τι πιεις με 15% έκπτωση (ή 2€ στα κοκτέιλ του καταλόγου).Τις Τετάρτες πίνεις 3 μπύρες με 10 ευρώ και τις Πέμπτες κάθε cocktail στα 6.5 ευρώ. Κρατήσεις στο 2108020225.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η υπέροχη Μadame... θα γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

5. Marabou


Χρόνια στέκι, δίπλα στο μετρό της Πανόρμου, το Marabou είναι καλή λύση για καλό και (σχετικά) φθηνό ποτό (τηλ. 2106910797). Δευτέρα και Τρίτη, all night happy hour (Τετάρτη ως Κυριακή 19:00-21:00) με ποτό στα 5.50€ και cocktail στα 6.50€. Πολύ ωραία ταράτσα, για όταν ανοίξει λίγο ο καιρός.

Πηγή: y-olo.gr

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share