Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Drunk Sinatra & Rehub: Αυτή είναι η πιο...ερωτική στοά της Αθήνας! Το Athensmagazine.gr σας την παρουσιάζει...

Το Drunk Sinatra και το Rehab στη στοά της Θησέως, είναι εκείνα τα στέκια που θα ήταν ιδιοκτήτες αντίστοιχα ο Frank Sinatra και η Amy Winehouse!

14 Απριλίου 2019 10:00
Drunk Sinatra & Rehub: Αυτή είναι η πιο...ερωτική στοά της Αθήνας! Το Athensmagazine.gr σας την παρουσιάζει...
Από Κατερίνα Ρίγκου

Το Drunk Sinatra και το Rehab στη στοά της Θησέως, είναι εκείνα τα στέκια που θα ήταν ιδιοκτήτες αντίστοιχα ο Frank Sinatra και η Amy Winehouse!



Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2012, που...ο Φράνκι πέρασε από δω να τα πιει και γύρω του μαζεύτηκαν τόσοι κι άλλοι τόσοι, που κατάφεραν κι έφτιαξαν σε χρόνο μηδέν μια γιγαντιαία συγκέντρωση αγάπης.



Κάθε μέρα & κάθε ώρα...και η ιστορία με λίγα λόγια εξελίσσεται ως εξής:εδώ τα συναισθήματα και οι αισθήσεις υπερτερούν, εδώ έρχεσαι για να διασκεδάσεις, να χορέψεις, να ερωτευτείς με τη μουσική που ακούς, να νιώσεις. Όσοι έχετε βρεθεί, καταλαβαίνετε...



Ολα έχουν γίνει προσεκτικά και μελετημένα...ο vintage χώρος που δεν είναι vintage αλλά νέα πρόταση αισθητικής, με μελετημένο φωτισμό και τα αντικείμενα εποχής, η υποδειγματική κάβα με πάρα πολλές και ψαγμένες ετικέτες, φυσικά η λίστα των in house cocktails και μαζί οι μουσικές που σίγουρα αγγίζουν τις αισθήσεις!



Ετσι το Drunk Sinatra συστήθηκε στο κοινό και τους επισκέπτες της Αθήνας και έτσι αγαπήθηκε και έτσι συνεχίζει μετατρέποντας την ατμοσφαιρική στοά όπου βρίσκεται σε στοά της αγάπης με ακόμα έναν τρόπο και για έναν ακόμα λόγο...το Rehab!



Πριν μόλις ένα χρόνο άνοιξε ακριβώς δίπλα το αδερφάκι του Drunk , το Rehab εμπνευσμένο τόσο το όνομα όσο όσο και το concept από το ομώνυμο τραγούδι της Amy Winehouse.



Ρετρό αντικείμενα, vintage αισθητική, μελετημένοι φωτισμοί, ένα ενυδρείο, χρώματα, ένας χώρος που μοιάζει τόσο πολύ με το Drunk αλλά παράλληλα είναι τόσο διαφορετικός! Και με μότο Frankie-goes-2-rehab, τα δυο μαγαζιά έγιναν ουσιαστικά ένα και οι δυο αντίθετου ύφους έννοιες συνυπάρχουν με τον πιο ιδανικό τρόπο!



Highlight: Με εντυπωσίασε η ολοκαίνουρια cocktail list φυσικά με signature επιλογές (σερβίρεται και στα 2 μαγαζιά) που εγγυημένα από γεύσεις, συνδυασμούς και αρώματα είναι αξεπέραστη!



Εξαιρετικό, το #under my skin, το ομώνυμο #Sinatra, το #The lady & a tramp και όχι μόνο! Για να μην πω για τα ονόματα τους, που κρύβουν ολόκληρες ιστορίες από πίσω, καθώς είναι όλα εμπνευσμένα από τραγούδια του Frank και της Amy...



Info:

Θησέως 16, Σύνταγμα, Τ. 210 3313733. Καθημερινά 10:00–04:00 (Παρ.-Σάβ. 10:00–06:00)

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share