Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Η νέα διακόσμηση του Noel είναι κάτι που θα σε μαγέψει: Ένα ταξίδι στον χρόνο

27 Φεβρουαρίου 2017
Η νέα διακόσμηση του Noel είναι κάτι που θα σε μαγέψει: Ένα ταξίδι στον χρόνο

Συνεπές στις αξιώσεις των θαμώνων και των φανατικών του φίλων, για πρωτοτυπία και δημιουργιότητα, το Noel αποκάλυψε πριν λίγες μέρες τη νέα του διακόσμηση, που έχει ως θέμα τη «Διαχρονικότητα».

Η κεντρική Στοά κατακλύστηκε από εκατοντάδες ρολόγια, κάθε μεγέθους, κάθε εποχής και ιστορικής περιόδου. Συλλεκτικά εκκρεμή και επίχρυσες αντίκες, επιτοίχια, μέχρι και ολοκαίνουρια μοντέλα μετατρέπουν το Noel και επίσημα στο σημείο της Αθήνας που ο χρόνος σταματά.

Η κεντρική Στοά κατακλύστηκε από εκατοντάδες ρολόγια, κάθε μεγέθους, κάθε εποχής και ιστορικής περιόδου.

Αλλά όπως πάντα, όλα είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον πολυχώρο. Έτσι και σε αυτό το concept, ο επισκέπτης ανακαλύπτει γρανάζια, μηχανικά εξαρτήματα και σύμβολα σκληρής δουλειάς και συνεχούς ροής, όπως αυτής που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο επιτελείο του χώρου που εργάζεται ακατάπαυστα για να εξασφαλίσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κι αισθητικής.

Με Royal αναφορές, οικόσημα, κορώνες, θυρεούς κι αυτοκρατορικά σύμβολα να κλείνουν πονηρά το μάτι στον επισκέπτη και να τον προκαλούν να γευτεί τα μοναδικά cocktails από τους εμπειρους bartender δημιουργώντας το δικό του παραμύθι.

Το ταξίδι στο χρόνο και τις εποχές ολοκληρώνεται με τη διακόσμηση στο κεντρικό μπαρ. Με Royal αναφορές, οικόσημα, κορώνες, θυρεούς κι αυτοκρατορικά σύμβολα να κλείνουν πονηρά το μάτι στον επισκέπτη και να τον προκαλούν να γευτεί τα μοναδικά cocktails από τους εμπειρους bartender δημιουργώντας το δικό του παραμύθι.

ΥΓ: Το concept και το σχεδιασμό της διακόσμησης του χώρου επιμελήθηκε η κ. Φανή Σπυριδάκη, συνιδιοκτήτρια του Noel.

Το concept και το σχεδιασμό της διακόσμησης του χώρου επιμελήθηκε η κ. Φανή Σπυριδάκη, συνιδιοκτήτρια του Noel.