Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το βρήκαμε για εσάς: Το αποκριάτικο πάρτι για το οποίο θα μιλά όλη η Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο!

20 Φεβρουαρίου 2017
Το βρήκαμε για εσάς: Το αποκριάτικο πάρτι για το οποίο θα μιλά όλη η Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο!

Μπήκαμε αισίως στην πιο... αλέγκρα περίοδο του χρόνου με το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας να πλησιάζει. Εδώ στο AthensMagazine.gr για εσάς επιλέξαμε εκείνο το αποκριάτικο πάρτι που ξεχωρίζει.

Αυτές τις Απόκριες, γίνε πρωταγωνιστής στην περιπέτεια του Stranger Things: Το #zombiethrillerparty βάζει στο βίντεο μια Betamax της Amblin και προσκαλεί σε εκστρατεία πίσω στα παιδικά μας χρόνια!

Στην πέμπτη του χρονιά, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα, που μόνο η φαντασία ξέρει να νικήσει. Φόρα την πανοπλία σου, όπλισε τη σφεντόνα· η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα… παράξενα.

To πάρτι ανοίγει με την προβολή της ταινίας The Monster Squad (20:00) και συνεχίζεται με το mixtape του "Jonathan Byers", 80's επιτυχίες από τους Sonny Crockett & the Mighty Robot και Giorgos Tzavys (22:00), διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης με θέμα το Stranger Things και τις επιρροές του (23:00), δωρεάν φωτογράφιση στο «σαλόνι» της Joyce (TheBigPicture), επίδειξη και ελεύθερη συμμετοχή σε campaigns του Dungeons & Dragons από την Κάισσα και το Fantasticon.gr, και "Stranger Strings" παιχνίδι γνώσεων με την ομάδα των Greek Geek!

Ακόμα, εκθέσεις ρετρό αντικειμένων και βιντεοπαιχνιδιών των Χρονοκάψουλα, Παιχνοδρομιο και Vintage for Sale (παίξτε ελεύθερα στις Atari, Nintendo NES και Sega Mega Drive κονσόλες μας), arcade καμπίνες του South Coast Retro VTM2, ποδήλατα βγαλμένα από τους δρόμους (και τα δάση) της σειράς (Mario Volante - Classic Bicycle Restoration), πάγκος μακιγιάζ με την υποστήριξη της Kryolan Hellas και τις Theano Andrikopoulou και Katerina Vlachou Make-Up Artist―μαζί με βάφλες, δωρεάν γλυκά και bubble tea ροφήματα (Bubbletale) για όσους έρθουν πρώτοι!

Θα κληρωθούν δεκάδες θεματικά δώρα Stranger Things, Star Wars και Dungeons & Dragons, μεταξύ των οποίων και ένα Stranger Things tattoo.

Στο νέο χώρο θα φιλοξενηθεί η Λέσχη Φίλων Κόμικς, τα Pixelate Accessories και τo κατάστημα Monsterville.

Ιnfo

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, Θέατρο Χυτήριο , Ιερά Οδός 44 (Κεραμεικός).

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share