Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα ομορφότερα... μικροσκοπικά barάκια της Αθήνας!

12 Φεβρουαρίου 2017
Τα ομορφότερα... μικροσκοπικά barάκια της Αθήνας!

Μπορεί να είναι μόλις λίγα τετραγωνικά μέτρα αλλά σε αυτά αξίζει να... στριμωχτείς! Ωραίες μουσικές, νόστιμα ποτά, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αλλά και ελάχιστος χώρος. Βρήκαμε εκείνα τα μικρά μπαρ που αξίζει η... υπέρβαση!

Δείτε τα στο AthensMagazine.gr

Barreldier

Zεστή ατμόσφαιρα, μικρή μπάρα, όμορφες μουσικές και ξεχωριστά cocktails από τον Μάριο Μπάσσο!

Δείτε περισσότερα εδώ

Λώρας

To «Λώρας» ένα από τα πιό παλιά μπαρ της Αθήνας, βρίσκεται από το 1967 στο ίδιο σημείο, και πλέον χαρακτηρίζει την πλατεία Μαβίλη σε τέτοιο βαθμό που «Λώρας» και πλατεία Μαβίλη να θεωρούνται συνώνυμα. Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το ιστορικό μαγαζί που ξεκίνησε αρχικά ως παραδοσιακό καφενείο, στην πορεία εξελίχθηκε σε ζαχαροπλαστείο και πλέον εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί στέκι των Αθηναίων.

Δείτε περισσότερα εδώ

Αλεξανδρινό

Στην Εμμανουήλ Μπενάκη θα συναντήσεις ένα από τα ομορφότερα... bar τσέπης στην Αθήνα. Και μπορεί το... αδιαχώρητο που επικρατεί κάθε φορά να σε... ξενίσει αρχικά, ωστόσο γρήγορα θα το ξεπεράσεις και θα αφεθείς στην μοναδική αύρα του.

Δείτε περισσότερα εδώ

Blue Bird

Από το καλοκαίρι του 2012 ένα ξεχωριστό bar κοσμεί το κέντρο της πόλης και αποτελεί ένα αυθεντικό ποτάδικο, με ιδιαίτερο ύφος. Στο Blue Bird θα απολαύσεις κάποιο από τα ουίσκι ή τα μπέρμπον που κυριαρχούν στην κάβα του, ενώ αν επιθυμείς κάτι πιο εξεζητημένο μπορείς να τιμήσεις κάποιο από τα 5-6 cocktails του.

Δείτε περισσότερα εδώ

Batman

Τι να πρωτοπείς για το(ν) Batman;;; Δε νομίζω πως υπάρχει πιο αβίαστη απάντηση στην ερώτηση ποιο είναι το πιο δημοφιλές after της Αθήνας. Και δικαιολογημένα αφού το μικρό bar στον Νέο Κόσμο αποτελεί μονόδρομο από κάποια ώρα και μετά για τους... ψαγμένους (αλλά όχι μόνο) ξενύχτηδες της πόλης.

Δείτε περισσότερα εδώ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η γειτονιά για την οποία θα μιλά όλη η Αθήνα: Η νέα πιάτσα της πόλης βρίσκεται στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων!

Όταν ένα πολυτελές στέκι της Ιταλίας του ’50 και του ’60 μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας!

Εκεί όπου κάνουν ουρές για το καλύτερο κουλούρι της Αθήνας: Ένας από τους πιο ιδιαίτερους φούρνους της πόλης!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share