Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To φαντασμαγορικό αποκριάτικο party για το οποίο θα μιλά όλη η Αθήνα! Πού και πότε;

6 Φεβρουαρίου 2017
To φαντασμαγορικό αποκριάτικο party για το οποίο θα μιλά όλη η Αθήνα! Πού και πότε;

H Primer παρουσιάζει το Athens Carnival Fiesta, ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο party στον συναυλιακό χώρο του Vox, στο Γκάζι, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, με καλεσμένους -για πρώτη φορά στην Αθήνα- τους Ολλανδούς superstar DJs Sunnery James & Ryan Marciano.

Η Primer, μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες διοργανώσεων dance events στην Ελλάδα, υποδέχεται με τον ιδανικότερο τρόπο το 2017 λανσάροντας το νέο της θεματικό party, Athens Carnival Fiesta.

Το Athens Carnival Fiesta φέρνει κοντά σας ένα εκρηκτικό line-up εγχώριων και ξένων DJs με special guests και headliners της βραδιάς τους Ολλανδούς superstar Sunnery James & Ryan Marciano, οι οποίοι υπόσχονται να σας χαρίσουν το πιο sexy club show που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πόλη!

Οι Sunnery James και Ryan Marciano θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα το θρυλικό DJ set τους, δένοντας ιδανικά τους funky, groovy και latin ήχους τους με την εκπληκτική σκηνική παρουσία, την ενέργεια και το πάθος που τους χαρακτηρίζει σε κάθε τους εμφάνιση. Αρκεί να τους δείτε μια φορά και θα καταλάβετε.
Με συνεχή παρουσία στα πιο περίφημα και φημισμένα nightclub σε πόλεις-σύμβολα για την ηλεκτρονική μουσική όπως Νέα Υόρκη, Μαιάμι, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας, Λονδίνο, Ίμπιζα, Μύκονο και Άμστερνταμ, αλλά και με τη σταθερή τους συμμετοχή στα κορυφαία music festival του κόσμου όπως Coachella, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Creamfields και Electric Daisy Carnival τα τελευταία 3 χρόνια, δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι λίγοι έχουν πετύχει όσα οι χαρισματικοί Ολλανδοί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Μεγάλη επιτυχία έχει γνωρίσει και το εντυπωσιακό τους party / radio show “Sexy by Nature” το οποίο φιλοξενείται στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως και με το οποίο έχουν καταφέρει να γυρίσουν όλο τον κόσμο, προβάλοντάς το ακόμα και μέσα από λαμπερά fashion shows. Επιπλέον, με κυκλοφορίες σε μερικά από τα διασημότερα dance record label όπως Spinnin Records, Musical Freedom, Armada Music και Size Records, τα κομμάτια των Sunnery James και Ryan Marciano βρίσκονται μόνιμα στις λίστες σχεδόν όλων των κορυφαίων edm DJs.

To Athens Carnival Fiesta θα πραγματοποιηθεί στον επιβλητικό χώρο του Vox στο Γκάζι, το οποίο θα είναι κατάλληλα διακοσμημένο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, έτοιμο να προσφέρει ένα εκπληκτικής αισθητικής show με αποκριάτικα σκηνικά, co2 cannons, κομφετί, χορευτές, ξυλοπόδαρους, μπαλόνια, μάσκες, εντυπωσιακά visuals και την πιο hot μουσική γύρω από την house και rnb.

To Σάββατο 18 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Athens Carnival Fiesta, που με την παρουσία των μοναδικών Sunnery James & Ryan Marciano, επρόκειτο να αποτελέσει ένα από τα γεγονότα της χρονιάς, για όσους παρακολουθούν από κοντά την εγχώρια dance μουσική σκηνή!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο VOX
Ιερά Οδός 16, Γκάζι
Ώρα έναρξης 22:00

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκεί όπου κάνουν ουρές για το καλύτερο κουλούρι της Αθήνας: Ένας από τους πιο ιδιαίτερους φούρνους της πόλης!

Πώς θα απολαύσετε το φαγητό σας στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Το "Ειδικόν" είναι η τελευταία αυθεντική μπακαλοταβέρνα του Πειραιά και μοιάζει βγαλμένη από παλιά ελληνική ταινία!

Το πιο νόστιμο μυστικό της Αθήνας: Στο υπόγειο ενός κρεοπωλείου θα βρεις ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share