Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Για τρελές νύχτες: Τα μυστικά μπαράκια της Αθήνας που γίνεται φλερτ!

15 Απριλίου 2017 17:55
Για τρελές νύχτες: Τα μυστικά μπαράκια της Αθήνας που γίνεται φλερτ!

Μπορεί στην εποχή μας τα social media κινούν τα νήματα αφήνοντας στο περιθώριο το «παραδοσιακό» φλερτ. Ωστόσο αν ακόμα ελπίζεις ότι η επαφή χτίζεται εκεί έξω και όχι μπροστά από μια οθόνη, σου αποκαλύπτουμε τα 5 μέρη με τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις το στόχο σου.

Σίγουρα η Αθήνα δεν είναι Παρίσι αλλά δεν μπορείς παρά να την χαρακτηρίσεις ως μια από τις πόλεις της Ευρώπης που αποπνέει ερωτισμό και ρομαντισμό. Είναι εκείνα τα βράδια που πας μόνο για ένα ποτό γιατί έχεις να ξυπνήσεις νωρίς την επομένη, αλλά θα γυρίσεις νωρίς το πρωί στο σπίτι. Ούτως η άλλως πάντα όταν θα σχεδιάσεις κάτι, μάλλον θα έρθει κάτι διαφορετικό. Άρα δεν έχεις παρά να αφεθείς, να απολαύσεις την χαλαρή στιγμή και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει δίπλα σου στην μπάρα, σε μια μόνο στιγμή.

Ναι, υπάρχουν και αυτά τα μπαράκια που δεν έχουν πελώριο χώρο, ωστόσο είναι ικανός να σε φιλοξενήσει και να χορέψεις ταυτόχρονα, να τσουγκρίσεις το πρώτο σφηνάκι ή να ζητήσεις έναν αναπτήρα για το τσιγάρο σου. Εμείς σου προτείνουμε... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share