Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Όταν ένα πολυτελές στέκι της Ιταλίας του ’50 και του ’60 μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας!

2 Φεβρουαρίου 2017
Όταν ένα πολυτελές στέκι της Ιταλίας του ’50 και του ’60 μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας!

Παίρνει το όνομά του από την ομώνυμη ταινία των Ντελόν και Μπελμοντό, ενώ έχει και σαφή σύνδεση με την περίφημη εταιρεία καπέλων. Οι άνθρωποι του bar άλλωστε είναι τύποι που... βγάζουν το καπέλο τα φίνα αποστάγματα, όπως λέει και το μότο του καταστήματος –Hat’s off to fine spirits.

Σκοπός εδώ είναι να σερβίρονται νόστιμα ποτά και φαγητά, με έμφαση στην εποχικότητα και την εντοπιότητα της Μεσογείου.

Το μενού των ποτών αλλάζει ανά τρίμηνο, υπό την επιμέλεια των επικεφαλής μπαρτέντερ, Σίμο Ταγαρά και Σταμάτη Σταματιάδη, ενώ αλλαγές στο μενού του φαγητού θα γίνονται ανά τακτά διαστήματα, υπό την επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου που έχει αναλάβει το όλο κόνσεπτ. Στη λίστα των κρασιών η Γιοβάννα Λύκου έχει επιλέξει ελληνικές και ξένες ετικέτες, έχοντας στο μυαλό της και τον γευστικό συνδυασμό με το φαγητό.

Μια προπονημένη και δοκιμασμένη στα δύσκολα ομάδα από μπαρτέντερ και φλορτέντερ εναλλάσσουν ρόλους στο χώρο, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Στεφανάκος, έχοντας πίσω του πολλά χρόνια μουσικής επιμέλειας σε αθηναϊκά και μη μπαρ, καθώς και μία πολύ μεγάλη ομάδα από δισκοθέτες που κινούνται στο μουσικό πλαίσιο της soul, της τζαζ και της μουσικής του κόσμου.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Borsalino: Όλοι θα... βγάλουν το καπέλο στο νέο bar της Κολοκοτρώνη!

Μεγάλη έμφαση δίνεται και στον καφέ, με τους συνεργάτες του Borsalino, KUDU coffee roasters, να καβουρδίζουν ένα premium blend καθώς και ένα single origin από την Κένυα, για την καθημερινή ικανοποίηση των πελατών του Borsalino.

Το Borsalino υπογράφουν οι Γιάννης Κοροβέσης, Μάκης Παπαδάτος, Άρης Βασιλόπουλος και Νικόλας Τσαμπρός.

Image may contain: food


Κάντε... ποδαρικό στα cocktails του δοκιμάζοντας το Bossa per Due (Βότκα αρωματισμένη με φιστίκι Αιγίνης και βανίλια, σιρόπι σφενδάμου, βαλσαμικό ξύδι και φρέσκο ανανά) ή το Sleepwalk (Reposado τεκίλα, γλυκό βερμούτ, γλυκό σέρι, γούστερ σος, ανάμεικτα φρούτα του δάσους, αλατισμένη σοκολάτα)

Image may contain: indoor and outdoor

Info

Aνοιχτά καθημερινά από τις 09:00 έως τις 03:00. Παρασκευή και Σάββατο έως τις 04:00.

Κολοκοτρώνη 59, Αθήνα, τηλ. 210 2297861

Image may contain: drink

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκεί όπου κάνουν ουρές για το καλύτερο κουλούρι της Αθήνας: Ένας από τους πιο ιδιαίτερους φούρνους της πόλης!

Εκεί όπου κάνουν ουρές για το καλύτερο κουλούρι της Αθήνας: Ένας από τους πιο ιδιαίτερους φούρνους της πόλης!

Πώς θα απολαύσετε το φαγητό σας στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Βγείτε με ελάχιστα Ευρώ: Πώς θα απολαύσετε το φαγητό σας στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Το "Ειδικόν" είναι η τελευταία αυθεντική μπακαλοταβέρνα του Πειραιά και μοιάζει βγαλμένη από παλιά ελληνική ταινία!

Το

Το πιο νόστιμο μυστικό της Αθήνας: Στο υπόγειο ενός κρεοπωλείου θα βρεις ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!

Το πιο νόστιμο μυστικό της Αθήνας: Στο υπόγειο ενός κρεοπωλείου θα βρεις ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!

Ουρές για το πιο νόστιμο κιουνεφέ της Αθήνας! Γιατί γίνεται πανικός στου Ψυρρή;

Ουρές για το πιο νόστιμο κιουνεφέ της Αθήνας! Γιατί γίνεται πανικός στου Ψυρρή;

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Top