Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε ένα μαγικό στενό της Αθήνας, όπου κάθε τοίχος έχει ένα διαφορετικό χρώμα και ιστορία, υπάρχει ο πιο ιδιαίτερος χώρος της πόλης

30 Σεπτεμβρίου 2018 08:50
Σε ένα μαγικό στενό της Αθήνας, όπου κάθε τοίχος έχει ένα διαφορετικό χρώμα και ιστορία, υπάρχει ο πιο ιδιαίτερος χώρος της πόλης

Στο μαγικό στενό της οδού Τουρναβήτου, όπου κάθε τοίχος έχει ένα διαφορετικό χρώμα και ιστορία, περικυκλωμένο από θέατρα, υπαίθρια σινεμά, παραδοσιακά μεζεδοπωλεία, δισκοπωλεία και αντικερί θα ανακαλύψετε τον βραβευμένο πολυμορφικό χώρο εκδηλώσεων Tin Pan Alley!

Ο πολυμορφικός χώρος του μπορεί πολύ γρήγορα να αλλάξει και να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εκδήλωση, εταιρική, καλλιτεχνική ή ιδιωτική. Το Tin Pan Alley ιδρύθηκε το 2014 από τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Βασαρμίδη, ένα νέο Έλληνα επιχειρηματία και μια πολυβραβευμένη προσωπικότητα που ανέπτυξε πλούσια επιχειρηματική και καλλιτεχνική δραστηριότητα στον τομέα του «καινοτόμου επιχειρήν», εστιάζοντας σε ψηφιακές τεχνολογίες της επικοινωνίας, urban marketing και outsourcing υπηρεσίες.

Το Tin Pan Alley βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αποτελεί έναν ιδιαίτερο προορισμό για όσους θέλουν να ζήσουν το παλμό και την ψυχή της Αθήνας. Η πρόσβαση στο Tin Pan Alley γίνεται από το στενό της οδού Τουρναβίτου, ενώ η θέση του είναι ιδιαίτερα προνομιακή για κάθε επισκέπτη αφού πολύ κοντά υπάρχει σταθμός του Metro (στάση Θησείο). Επιπλέον, για όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους υπάρχει διαθέσιμο parking πολλών θέσεων έξω από την είσοδό του.

Info

Τουρναβίτου 6, Πλατεία Ασωμάτων,

Τηλ. 210 3210158

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share