Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ένα barάκι σαν... στο σπίτι σου, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου!

28 Ιανουαρίου 2017
Ένα barάκι σαν... στο σπίτι σου, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου!

Μια τόσο ξεχωριστή όσο και... οικεία πρόταση στον πεζόδροµο της Θησέως, σε απόσταση αναπνοής από την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, το Homy, ένα µπαρ σαν σπίτι, αποτελεί ενταγµένο µέλος της εκεί «πιάτσας», προσφέροντας όµως παράλληλα κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αποπνέει ένα καλοκαιρινό feeling, ταυτόχρονα όµως είναι ιδανικό για κάθε εποχή... Τον χειµώνα ο cozy χώρος προσφέρει ζεστασιά, ενώ όταν ο καιρός ανοίγει, οι µαξιλάρες, τα τραπεζάκια και τα φαναράκια σε όλο τον πεζόδροµο δίνουν ένα νησιώτικο touch.

Η ανεπιτήδευτη και παρεΐστικη ατµόσφαιρα και η αίσθηση σπιτιού, όπως άλλωστε προδίδει και το όνοµά του, το design µε πέτρα και ξύλο, ο ατµοσφαιρικός φωτισµός, το µικρό πατάρι, αρκετά vintage στοιχεία και η handmade αισθητική το µετατρέπουν σε «καταφύγιο» µέσα στο πολύβουο κέντρο, την ίδια στιγµή που µοιάζει βγαλµένο από άλλη εποχή, µε πολλά από τα στοιχεία του να επιβεβαιώνουν τον νοσταλγικό αυτό χαρακτήρα.

Αν σε αυτό το περιβάλλον προσθέσουµε τον ποιοτικό καφέ, τα εκλεκτά ροφήµατα, τα διάφορα spirits -µε την εξαιρετική κάρτα cocktails να έχει εξέχουσα θέση- και φυσικά τη µουσική, από acid jazz και swing µέχρι reggae, καταλαβαίνουµε γιατί το Homy, εκτός από εντυπώσεις, κερδίζει συνεχώς θαµώνες! Tip: Υπάρχει breakfast αλλά και κάτι να τσιµπήσετε.


Ιnfo

Καθηµερινά 10:00-όσο πάει.

ΘΗΣΕΩΣ 18, ΑΘΗΝΑ, Τ. 211 2145234

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στη σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουρές για το πιο νόστιμο κιουνεφέ της Αθήνας! Γιατί γίνεται πανικός στου Ψυρρή;

Το σουβλάκι του Λευτέρη είναι το νοστιμότερο της Αθήνας από το 1953: Γιατί δεν βάζει τζατζίκι και τι το κάνει μοναδικό;

Το θρυλικό τυροπιτάδικο στην Βουλής, που μεγάλωσε γενιές και γενιές με την καλύτερη κουρού της πόλης

Το Παρίσι έχει τις δικές του boulangerie, η Αθήνα έχει τη Θεοδώρα: Ένας ξεχωριστός φούρνος στο Κολωνάκι!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share