Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

'Ενα bar "θεϊκό" στο κέντρο της Αθήνας: Ο... παράδεισος σε περιμένει στην πλατεία Καρύτση!

24 Μαρτίου 2017 07:42
'Ενα bar

Αν ψάχνετε τον... παράδεισο, όλοι οι δρόµοι της πόλης οδηγούν στο Pairidaeza (αυτό σηµαίνει το όνοµά του στα φαρσί, την περσική γλώσσα).

Στεγασµένο σε ένα ιστορικό κτήριο του 1862, που φιλοξενούσε τη θρυλική Λέσχη Παρνασσός, το παλαιότερο bar της Πλατείας Καρύτση χαρακτηρίζεται από vintage αισθητική, παριζιάνικο νοσταλγικό ύφος και ψαγµένα «µαύρα» ακούσµατα...

O χώρος είναι µικρός αλλά πολύ ζεστός και ιδιαίτερος, µε το ξύλινο κλασικό bar να µονοπωλεί τα βλέµµατα! Έκπληξη αποτελεί και το πατάρι, που αν και αποµονωµένο από το υπόλοιπο bar, κρυφοκοιτάζει µέσα από τις τζαµαρίες την κίνηση σε αυτή την ατµοσφαιρική urban αθηναϊκή γειτονιά.

Εκτός από καφέ, κρασί και µια ενηµερωµένη λίστα από premium ποτά και classic cocktails, οι θαµώνες, που στην πλειονότητά τους είναι 30+, αρέσκονται σε µια προσεγµένη ποικιλία finger food µε τις γευστικές προτάσεις του Στέφανου Μόσχου, όπως µπρουσκέτες, σπιτικές πίτες, τάρτες, σαλάτες αλλά και πιάτα ηµέρας που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους!

Iδιαίτερο κεφάλαιο αποτελεί η µουσική, µε διαφορετικούς Djs να εναλλάσσονται καθηµερινά, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγουν από τις jazz, funk και soul αναφορές. Στα συν οι happy hours από τις 16:00-20:00 και τα επιτυχηµένα parties ανά τακτά χρονικά διαστήµατα!


Info

Καθηµερινά από τις 10:00-όσο πάει.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 3, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ, Τ. 210 3210233

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βγαλμένες από παλιά ελληνική ταινία: 5 ιστορικές και ρετρό ταβέρνες της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε ένα... νόστιμο παρελθόν!

Προσιτή πολυτέλεια στο κέντρο της Αθήνας: To ολοκαίνουριο ξενοδοχείο- στολίδι της πρωτεύουσας! (Photos)

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share