Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το πιο elegant bar της Αθήνας, στο οποίο υποκλίθηκε ακόμη και το περιοδικό Forbes!

7 Δεκεμβρίου 2016
Το πιο elegant bar της Αθήνας, στο οποίο υποκλίθηκε ακόμη και το περιοδικό Forbes!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το διάσημο μπαρ Alexander ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Μπαρ Ξενοδοχείου στον κόσμο από το περιοδικό Forbes, ξεκινώντας με την αναμφισβήτητα ζεστή και χαλαρωτική του ατμόσφαιρα. Η σπάνια ταπισερί του 18ου αιώνα που απεικονίζει την είσοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα είναι ένα σημείο αναφοράς του ξενοδοχείου και βρίσκεται αναρτημένη με υπερηφάνεια πίσω από τον ξύλινο πάγκο του μπαρ για να τη θαυμάζουν όλοι.

Το εξίσου εντυπωσιακό μενού ποτών περιλαμβάνει πολλές επιλογές των ειδημόνων, όπως τα single malt Macallan series του 1937, 1940, 1946, 1952, 1969, 1973, και το εκπληκτικό Luis XIII Black Perl edition. Εάν για το βράδυ προτιμάτε κονιάκ ή μπράντυ, επιλέξτε το μπράντυ Carlos Primero Grande Reserva και ένα από τα κονιάκ Hennesey, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων Paradis και Richard Hennesey, που προσφέρουν πάντα τέρψη των αισθήσεων με την γλυκιά γεύση και το πλούσιο χρυσαφί χρώμα.

Το κοκτέιλ που φέρει την υπογραφή του Alexander's Bar - το Mandarin Napoleon Select - είναι επίσης μια καλή επιλογή με το θαυμαστό μείγμα Dubonnet Rouge, Grand Marnier, τζιν και αρωματικού αιθέριου ελαίου μανταρινιών της Σικελίας.

Info

9:00 π.μ. - 0:00 π.μ.
9:00 π.μ. - 1:00 π.μ., (Παρασκευή, Σάββατο), Οκτώβριο - Απρίλιο

Τηλέφωνο: 210 333 0787

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανια, Βασ. Γεωργίου 1, Σύνταγμα

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα bar της Αθήνας... φοράνε τα γιορτινά τους: Χριστουγεννιάτικα cocktails, events και όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε τον Δεκέμβριο!

Χριστούγεννα στο Black Duck: Christmas Bazaar στη φωλιά της μαύρης πάπιας!

Wyndham Grand Athens: Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη!

Χριστουγεννιάτικα bazaar στην Αθήνα: Διάλεξε σε ποιο θα πας!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share