Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

La Vie en Rock: Η rock έχει το δικό της στέκι στο κέντρο της Αθήνας!

15 Δεκεμβρίου 2014
La Vie en Rock: Η rock έχει το δικό της στέκι στο κέντρο της Αθήνας!

Επιμέλεια: Άκης Αδαμόπουλος

Αν είσαι λάτρης της καλής rock μουσικής και περιπλανηθείς στους δρόμους του κέντρου, δεν γίνεται να μην μπεις στο La Vie en Rock!

Εκεί που η rock συναντά την jazz, εκεί που το alternative συνδυάζεται με το κλασσικό, εκεί που η διασκέδαση ξεκινά από το πρωί, όλα αυτά θα τα βρει κανείς στον αριθμό 11 της Κολοκοτρώνη, στο La Vie en Rock!

Η είσοδος της στοάς, είναι το πέρασμα σε έναν ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό χώρο, που σίγουρα αποζητούσες για τη διασκέδασή σου. Το μαγαζί διαθέτει εναλλακτική διακόσμηση, ενώ κυρίαρχα στοιχεία του, είναι το μεγάλο ξύλινο bar και οι αφίσες των rock stars που ντύνουν τους τοίχους και βάζουν απευθείας τον επισκέπτη στο κλίμα!

Εδώ μπορείς να πιείς και τον καφέ σου το πρωί. Ποικιλία ροφημάτων (ipanema espresso, αρωματικό τσάι σε διάφορες γεύσεις, χυμοί και γευστικές σοκολάτες) και snack για να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά και με rock διάθεση. Ωστόσο από τις 10:00 ως τις 20:00 μπορείς να εκμεταλλευθείς το Happy Hour για τα απλά ποτά και τα κοκτέιλ στην τιμή των 5 ευρώ. Στα "συν" του La Vie είναι οι νύχτες και μέρες μουσικής με θεματικές βραδιές, πολλά events και parties με guest και resident djs, για τους λάτρεις του εναλλακτικού.

Το μαγαζί σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους καλούς πότες, καθώς το La Vie en Rock διαθέτει πλούσια κάβα με Premium labels, draft beers και cocktails με ιδιαίτερες γεύσεις, που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης. Τώρα ειδικά, που ο καιρός κρυώνει για τα καλά, επιβάλλεται να δοκιμάσεις ένα από τα μοναδικά ζεστά cocktails. Σου προτείνουμε το "Sweet&Sour Jane", που μαγεύει τον ουρανίσκο σας σε γλυκόξινες και απόλυτα rock νότες!

La Vie en Rock
Κολοκοτρώνη 11, Αθήνα
210 32 29 452
Facebook: La Vie En Rock

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share