Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ διεκδικεί... «Μια Δεύτερη Ευκαιρία»!

Αν ψάχνεις την ιδανική ταινία για εσένα και τις φίλες σου τότε σου έχουμε καλά νέα!

2 Ιανουαρίου 2019 14:46
Η Τζένιφερ Λόπεζ διεκδικεί... «Μια Δεύτερη Ευκαιρία»!

Η Τζένιφερ Λόπεζ aka Jenny from the Block, πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί που ανοίγει την κινηματογραφική χρονιά του 2019, λίγο πριν πατήσει τα 50 και είναι στα καλύτερά της (και στα δικά μας)!

Η JLo ενώνει δυνάμεις με τον σκηνοθέτη και μετρ των κομεντί Πίτερ Σίγκαλ, ο οποίος επιστρέφει μετά τα επιτυχημένα «Get Smart», «Ασκήσεις Ηρεμίας» και «Κάθε Φορά Πρώτη Φορά» με μια ακόμα ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία.
Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται τη 43χρονη Μάγια που χάρη σε ένα τυχαίο λάθος βρίσκεται απ’ τα αλώνια στα σαλόνια! Η Μάγια θα εγκαταλείψει το κατάστημά της στο Κουίνς και θα βρεθεί στην πολυσύχναστη και κοσμοπολίτικη Madison Avenue όπου θα προσπαθήσει να αποδείξει στους γιάπηδες και στα golden boys ότι ποτέ δεν είναι αργά για... «Μια Δεύτερη Ευκαιρία».


Εκτός από τη Τζένιφερ Λόπεζ, θα αναρωτιέσαι ποιοι άλλοι παίζουν... Και εδώ είναι που σου έχουμε τα πιο καυτά νέα! Πρώτα από όλα, να ξέρεις ότι η ταινία είναι μια ωδή στη γυναικεία αλληλεγγύη και στις γυναικοπαρέες. Με ποια θα μπορούσε η JLo να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα; Μα φυσικά με την κολλητή της, Λία Ρέμινι!

Οπότε τώρα είσαι σίγουρη ότι θα δεις αυθεντικό κοριτσίστικο fun. Αλλά χωρίς έρωτα και ρομάντζο τι θα ήταν η ιστορία μας; Γι’αυτό η έμπειρη πια Τζένιφερ Λόπεζ επιστράτευσε τον Μάιλο Βεντιμίλια που φήμες λένε πως οι καυτές τους σκηνές έχουν κάνει τον σύντροφό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, έξαλλο.


Όλα αυτά τα υπέροχα συμβαίνουν με φόντο τη Νέα Υόρκη, την πόλη με τους ασταμάτητους ρυθμούς που λένε πως κάνει τα όνειρα των ανθρώπων πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να σας πούμε για τα κοστούμια, φαντάζεστε.

Οι ψηλές και κομψές γόβες, τα λευκά πουκάμισα και φυσικά οι στενές pencil φούστες που τονίζουν τις θηλυκές καμπύλες της Λόπεζ έχουν την τιμητική τους. Υπεύθυνη για το «fashion show» που θα παρακολουθήσετε είναι φυσικά η Πατρίτσια Φιλντς, η γυναίκα που κατάφερε να μας κάνει να αγαπήσουμε τις τούλινες φούστες της Κάρι Μπράντσο στο Sex and the city.


Τι θα γίνει όταν τα μυστικά της Μάγια αποκαλυφθούν; Πάρε τις φίλες σου και τρέξτε στους κινηματογράφους για να ανακαλύψετε τη συνέχεια! Σας υποσχόμαστε το τέλειο girls night out!


3 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL

Δείτε το τρέιλερ:

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share