Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (20/9)! Στις αίθουσες το Johnny English 3 που θα προσφέρει απίστευτο γέλιο

Ποιες ξεχωρίζουν;

20 Σεπτεμβρίου 2018 09:29
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (20/9)! Στις αίθουσες το Johnny English 3 που θα προσφέρει απίστευτο γέλιο

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα, η ταινία που σίγουρα θα ξεχωρίσει είναι το Johnny English που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε αρκετά!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις ταινίες της εβδομάδας...

Σ’ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πανουσόπουλος
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Τι μαγικό συμβαίνει σε ένα αχαρτογράφητο νησάκι κάπου στο Αιγαίο; Δύο ανυποψίαστοι ξενομερίτες, ένας Γάλλος ευρωβουλευτής (Serge Requet Barville) και μία νεαρή οικονομολόγος (Μαργαρίτα Πανουσοπούλου), φτάνουν με καΐκι στο ειδυλλιακό Αρμενάκι και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του. Τα λεφτά είναι ντεμοντέ και όχι μόνο… no banks, nο streets, no cars, no rooms to let. Εκεί θα γνωριστούν με τον αλλοπρόσαλλο δάσκαλο (Μπάμπης Χατζηδάκης) και την πληθωρική χήρα του νησιού (Φωτεινή Τσακίρη), θα παραδοθούν στη δίνη του έρωτα και στον σαγηνευτικό αυτόν τόπο, που μπορεί να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα.

Μην ανησυχείς , δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια
Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Ο Τζον Κάλαχαν παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε ένα τροχαίο και το τελευταίο πράγμα που έχει σκοπό να κάνει είναι να κόψει το ποτό. Όταν δέχεται να κάνει φυσιοθεραπεία (με την παρότρυνση της κοπέλας του κι ενός χαρισματικού σπόνσορα) ο Κάλαχαν ανακαλύπτει το ταλέντο του να σχεδιάζει προκλητικά σκίτσα για εφημερίδες που τον κάνουν διάσημο παγκοσμίως.

To Σπίτι με το Ρολόι στον Τοίχο
Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ
ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Ο Λούις, ένα ορφανό αγοράκι, μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του, Τζόναθαν. Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη, Φλόρενς, είναι μάγοι. Σύντομα, ο μικρός Λούις θα αντιληφθεί πως το σπίτι έχει ένα μεγάλο μυστικό, αφού στους τοίχους του κρύβεται ένα μαγικό ρολόι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον κόσμο! Θα καταφέρουν να το βρουν και να το σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά;


 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share