Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της νέας εβδομάδας (30/08) είναι μια... «επικίνδυνη Αποστολή»!

Όλες οι ταινίες που κυκλοφορούν στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 30 Αυγούστου!

30 Αυγούστου 2018 09:04
Οι ταινίες της νέας εβδομάδας (30/08) είναι μια...  «επικίνδυνη Αποστολή»!

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο και υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με οκτώ ταινίες! Ανάμεσά τους, θα δούμε: τον Τομ Κρουζ σε νέα «Επικίνδυνη Αποστολή» και τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο στο ρόλο του Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα.

Ένα δυστοπικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, μία σύγχρονη πολιτική σάτιρα από την Ιταλία, ένα συγκινητικό δράμα που μας ταξιδεύει στο Μεξικό, η «Εξομολόγηση της Δασκάλας του Πιάνου» του Ζάζα Ουρουσάτζε, μία ξεκαρδιστική κωμωδία με τον Στιβ Κούγκαν, καθώς η κινηματογραφική μεταφορά του «Νόμου περί τέκνων», του Ίαν ΜακΓιούαν, αποτελούν επιπλέον λόγους για να επισκεφτείτε την τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του καλοκαιριού κάποια από τις αγαπημένες σας θερινές αίθουσες!

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση / Mission: Impossible – Fallout
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ ΜακΚουάρι
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με νέα «Επικίνδυνη Αποστολή» και η δράση ξεπερνά κάθε προηγούμενο στην έκτη ταινία του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise.

Σύνοψη

Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα.

30 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Odeon

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει μετανιώσει ο Ψινάκης για την... εθνική τραγωδία! Το τουπέ στο συμβούλιο του Μαραθώνα και η ατάκα φωτιά!


Ονειρεύομαι σε Άλλη Γλώσσα / Sueño en Otro Idioma
Σκηνοθεσία: Ερνέστο Κοντρέρας
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Από το Μεξικό και τον σκηνοθέτη Ερνέστο Κοντρέρας, καταφθάνει μία ταινία για την γλώσσα, που «αποτελεί έναν θησαυρό της ανθρώπινης δημιουργικότητας», η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Σύνοψη

Τα ένοχα μυστικά που έμειναν θαμμένα στα βάθη της ζούγκλας του Μεξικού έρχονται στην επιφάνεια μέσα από την έρευνα ενός νεαρού γλωσσολόγου που αναζητά τα τελευταία ίχνη μιας γλώσσας που πεθαίνει. Πλησιάζει δύο ηλικιωμένους χωρικούς που τη μιλούν – αλλά διαπιστώνει με θλίψη πως δεν οι δυο τους δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα εδώ και 50 χρόνια.

30 Αυγούστου 2018 στους κινηματογράφους από την Seven Films

Τσε: Ο Αργεντίνος / Che: Part One
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπεργκ, στήνει με μαεστρία το πορτρέτο του θρυλικού επαναστάτη Τσε Γκεβάρα μέσα από δύο ταινίες που έρχονται για πρώτη φορά στις ελληνικές αίθουσες.

Σύνοψη

Στις 26 Νοεμβρίου του 1956, ο Φιντέλ Κάστρο φτάνει στην Κούβα με 80 αντάρτες. Ανάμεσά τους είναι κι ο Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα, ένας Αργεντίνος γιατρός που έχει τον ίδιο στόχο με τον Φιντέλ Κάστρο: την ανατροπή του διεφθαρμένου δικτάτορα Μπατίστα. Η ταινία παρακολουθεί την ανοδική πορεία του στην Κουβανική Επανάσταση: από γιατρός γίνεται διοικητής και καταλήγει σε ήρωα της επανάστασης.

30 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Weird Wave

Upgrade
Σκηνοθεσία: Λι Γουανέλ
ΕΠΙΣΤΗΜ. ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – ΘΡΙΛΕΡ
Μετά την «Παγιδευμένη Ψυχή», ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Λι Γουανέλ παραδίδει ένα περιπετειώδες και ανατρεπτικό sci-fi θρίλερ.

Σύνοψη

Ένας άντρας πέφτει θύμα μιας ομάδας κακοποιών που δολοφονούν τη γυναίκα του ενώ αφήνουν εκείνον παράλυτο. Η δίψα του για εκδίκηση θα ικανοποιηθεί όταν εμφυτεύσει στο σώμα του ένα τεχνολογικά πρωτοποριακό τσιπ που ελέγχει τις κινήσεις του, προσφέροντάς του πανίσχυρες ικανότητες.

30 Αυγούστου 2018 στους κινηματογράφους από την UIP

Κοίτα Ποιος Γύρισε / Sono Tornato
Σκηνοθεσία: Λούκα Μινιέρο
ΚΩΜΩΔΙΑ – ΣΑΤΙΡΑ
Ο Λούκα Μινιέρο σκηνοθετεί το ριμέικ της γερμανικής ταινίας «Er ist wieder da» και μέσα από την επιστροφή του Μουσολίνι επιχειρεί να μιλήσει για την Ιταλία του σήμερα.

Σύνοψη

Ρώμη, σήμερα. 80 χρόνια μετά το θάνατό του, ο Μπενίτο Μουσολίνι επανεμφανίζεται κάτω από παράξενες συνθήκες στην Πιάτζα Βιτόριο. Ο πόλεμος έχει τελειώσει, η αγαπημένη του Κλαρέτα έχει χαθεί και τα πάντα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Νιώθοντας ξανά ισχυρός, ο Ντούτσε πιστεύει πως μπορεί να κυβερνήσει εκ νέου την Ιταλία! Τι θα γινόταν λοιπόν αν επέστρεφε για τα καλά;

30 Αυγούστου 2018 στους κινηματογράφους από την Seven Films

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Νόμος περί Τέκνων / The Children Act
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Εϊρ
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
To «Νόμος περί τέκνων», ένα από τα αριστουργήματα του σπουδαίου Άγγλου συγγραφέα Ίαν ΜακΓιούαν, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με την σκηνοθετική υπογραφή του Ρίτσαρντ Εϊρ.

Σύνοψη

Η Φιόνα, μια διακεκριμένη δικαστής που βρίσκεται σε μία κρίσιμη προσωπική στιγμή, καλείται να αποφασίσει για μία πολύ επείγουσα υπόθεση, ενός νεαρού που αρνείται την μετάγγιση αίματος που θα του σώσει την ζωή. Ο Άνταμ σε 3 μήνες θα γιορτάσει τα 18α γενέθλια του αλλά νομικά για την ώρα, είναι ένα παιδί. Θα πρέπει η Φιόνα να τον αναγκάσει να ζήσει;

30 Αυγούστου 2018 στους κινηματογράφους από την Spentzos Film

Η Εξομολόγηση της Δασκάλας του Πιάνου / The Confession
Σκηνοθεσία: Ζάζα Ουρουσάτζε
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Ο Γεωργιανός σκηνοθέτης Ζάζα Ουρουσάτζε, μετά την πολυβραβευμένη ταινία του «Τα μανταρίνια», επανέρχεται στο σινεμά με ένα νέο δράμα.

Σύνοψη

Ο ιερέας Giorgi παίρνει δυσμενή μετάθεση σε ένα απομονωμένο ορεινό χωριό. Προκειμένου να αποκτήσει επαφή με τους πιστούς και καθώς στο παρελθόν έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, αποφασίζει να οργανώσει προβολές ταινιών σε έναν αυτοσχέδιο κινηματογράφο. Όμως, η γνωριμία του με την Λίλη, την δασκάλα του πιάνου που μοιάζει με την Μέριλιν Μονρόε, θα αποβεί μοιραία…

30 Αυγούστου 2018 στους κινηματογράφους από την Filmtrade

Ένα Φανταστικό Σπίτι / Ideal Home
Σκηνοθεσία: Άντριου Φλέμινγκ
ΚΩΜΩΔΙΑ
Ο απολαυστικός κωμικός Στιβ Κούγκαν, συναντά τον ταλαντούχο Πολ Ραντ σε μία σύγχρονη κωμωδία για την οικογένεια και την αγάπη, στα χρόνια της ισότητας στο γάμο και της αποδοχής του διαφορετικού.

Σύνοψη

Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και ανώριμος Εράσμους, είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Πολ, με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε. Η καθημερινότητα του ζευγαριού, που τσακώνεται συνεχώς, θα ανατραπεί όταν ο δεκάχρονος εγγονός του Εράσμους, Μπιλ, μετακομίσει μαζί τους.

30 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Tanweer

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share