Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Φωτιά" στο Hollywood: Leonardo DiCaprio και Brad Pitt συμπρωταγωνιστές σε νέα ταινία!

Γυναίκες... πάρτε ποπ-κόρν και μαζευτείτε!

27 Απριλίου 2018 13:42

Μια ταινία που θα καθηλώσει όλες τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες στους καναπέδες του σπιτιού τους και στις θέσεις του σινεμά.

Ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino εξέπληξε τους πάντες στα εγκαίνια του επίσημου συνεδρίου CinemaCon στο Λας Βέγκας, όταν ανήγγειλε ότι οι αστέρες Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt, οι πρωταγωνιστές της προσεχούς ταινίας του, θα αποτελέσουν ένα δίδυμο που μπορεί να αποδειχθεί θρυλικό, όπως αυτό των Πολ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο με το διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Ο 33χρονος έδωσε στην Αστυνομία...

Η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» ( Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ), που θα γυριστεί το φετινό καλοκαίρι για να προβληθεί στις αίθουσες την επόμενη χρονιά, θα αναφέρεται στους φόνους που διαπράχθηκαν από την "οικογένεια Μάνσον".

Τη δεκαετία του 1960, η οργάνωση αυτή με αρχηγό τον Τσαρλς Μάνσον διέπραξε 60 δολοφονίες, προκαλώντας φρίκη σε όλη την Αμερική, όπως αυτήν της Σάρον Τέιτ, της συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν έγκυος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που βρίσκεται και πως είναι σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Η κλοπή, η φυλάκιση και η μεγάλη αλλαγή!

Οι φόνοι έγιναν στο Λος Άντζελες, προπύργιο του αμερικανικού κινηματογράφου, και η ταινία θα γράψει επίσης το χρονικό του θανάτου του παλιού συστήματος των στούντιο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης διευκρίνισε ότι η ένατη και πολυαναμενόμενη ταινία μεγάλου μήκους που θα υπογράφει, θα έχει ανάλογο συνδυασμό βίας και αναίδειας με το "Pulp Fiction" που έγραψε τη δική του ιστορία στον κινηματογράφο.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share