Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχεται την Πέμπτη 22 Μαρτίου το Pacific Rim: Η εξέγερση!

12 Μαρτίου 2018 11:08
Έρχεται την Πέμπτη 22 Μαρτίου το Pacific Rim: Η εξέγερση!

Πρωταγωνιστούν:
Τζον Μπογιέκα, Σκοτ Ίστγουντ, Ρίνκο Κικούτσι, Άντρια Αριόνα

Σκηνοθεσία:
Στίβεν Σ. ΝτιΝάιτ

Ημερομηνία Προβολής: Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η διαμάχη ανάμεσα στα τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής, τα Καϊτζού και στα γιγαντιαία ρομπότ, τα Γιάγκερ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δυο πιλότους μέσα από μια γέφυρα νευρώνων, ήταν μονάχα η αρχή για την νέα, απόλυτη απειλή που βιώνει η ανθρωπότητα στην ταινία Pacific Rim Εξέγερση.
Αυτήν τη φορά, ο Τζέικ, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των Γιάγκερ, του οποίου ο θρυλικός πατέρας έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα τερατώδη Καϊτζού, καλείται, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο, όπου έχει μπλεχτεί, και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του πατέρα του, αντιμετωπίζοντας τα εξωγήινα τέρατα.

Στο πλευρό του Τζέικ βρίσκουμε τον Λάμπερτ και τη δεκαπεντάχρονη Αμάρα, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Η ταινία αποτελεί συνέχεια του πρώτου και επιτυχημένου Pacific Rim και είναι σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Μια ταινία φαντασίας όπου πολυδύναμα γιγάντια ρομπότ με χειριστές ανθρώπους, ως πιλότους, αγωνίστηκαν προκειμένου να σώσουν την ανθρωπότητα από τα τεράστια τέρατα που εισέβαλαν, μέσω μιας πύλης που άνοιξε στον Ειρηνικό Ωκεανό, από την άλλη διάσταση. Χάρη στην μεγάλη του επιτυχία, το Pacific Rim Jaeger πρόγραμμα εξελίχθηκε στην ισχυρότερη παγκόσμια αμυντική δύναμη στην ιστορία της ανθρωπότητας και τώρα, δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη μάχη, οι ωκεανοί είναι ήρεμοι, αλλά ανήσυχοι. Η PPDC τώρα καλεί τους καλύτερους και ευφυέστερους να πάρουν την σκυτάλη και να γίνουν η νέα γενιά ηρώων που θα αντιμετωπίσει την γιγάντια απειλή των Καϊτζού.

Μια περιπέτεια με χαρακτήρες που θα σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, Κίνα, Τόκιο,Αμερική ακόμα και Σιβηρία. Ένας κίνδυνος για όλη την ανθρωπότητα που ενώνει τους πάντες ανεξαρτήτως φύλου, παρελθόντος φυλής ή και θρησκείας.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τζο Μπογιέκα με το υπέροχο Σκοτ Ίστγουντ να συμπράττει.

Η ταινία γυρίστηκε στα Fox Studios στην Αυστραλία, με εξωτερικά γυρίσματα σε πολλά μέρη γύρω από το Σίδνεϋ και το Μπρισμπέιν. Πολλές σκηνές γυρίστηκαν στα Wanda Studios της Κίνας (μάλιστα η ταινία Pacific Rim Εξέγερση να είναι η πρώτη αμερικανική παραγωγή που γυρίστηκε εκεί) ενώ σκηνές γυρίστηκαν και στο όρος Φούτζι στην Ιαπωνία, στη Σεούλ, Στο Μπουσάν στη Νότια Κορέα και σε καταρράκτες και παγόβουνα στην Ισλανδία.

Tα μοναδικά κοστούμια των Γιάγκερ φέρουν την υπογραφή της Legacy, της εταιρείας που έχει σχεδιάσει κοστούμια για πολλές υπερ-ηρωικές ταινίες (Suicide Squad, Captain America: Civil War, X-Men Apocalypse). Για τα απαιτητικά ειδικά εφέ της ταινίας συμμετείχαν διάφορες εταιρείες σε διαφορετικές χώρες, οι οποίες εργάζονταν με διαφορετικές ταχύτητες με βάση τις απαιτήσεις ανά τμήμα. Συνολικά απασχολήθηκαν 2000 άτομα, μόνο για τα εφέ.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share