Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To trailer του Μamma Mia! Here we go again μόλις κυκλοφόρησε!

21 Δεκεμβρίου 2017 18:06
To trailer του Μamma Mia! Here we go again μόλις κυκλοφόρησε!

Το sequel-prequel του μιούζικαλ Mamma Mia! είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.

Το 2008 είδαμε για πρώτη φορά τη Μέριλ Στριπ με φόντο το ελληνικά νησιά της Σκόπελου και της Σκιάθου (τα οποία στην ταινία είναι ένα νησί το οποίο μάλιστα το λένε «kalokairi») να υποδύεται τη Donna, μια γυναίκα που έχοντας μεγαλώσει μόνη της την κόρη της, συγκεντρώνει τους πρώην εραστές της στο νησί, για να βρει ποιος απ' όλους είναι ο πατέρα της κόρης της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για 3 ζώδια! (videos)

Το μιούζικαλ έκανε περίπου 1.5 εκατομμύριο σε εισιτήρια, μόνο στην Ελλάδα, μόνο το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολής της ταινίας φτάνοντας στην κορυφή του ελληνικού box office.

Ακριβώς 10 χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2018, αναμένεται να βγει στις αίθουσες το δεύτερο μέρος της ταινίας που στην ουσία, όμως, είναι το πρώτο μέρος της ταινίας.

Με άλλα λόγια, σε αυτό θα μάθουμε την ιστορία της Donna για το πώς έφτασε στην Ελλάδα, πώς γνώρισε τους 3 μεγάλους έρωτες της ζωής της, πώς έφερε στον κόσμο ένα παιδί και, τελικά, το μεγάλωσε μόνη κι ανεξάρτητη.

Τη νέα Donna την υποδύεται η Lily James. Είναι αδιευκρίνιστο ακόμα που ακριβώς έχουν γίνει τα γυρίσματα του Mamma Mia! Ηere we go again, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τη Wikipedia, πιθανώς, είναι στην Κροατία, στο νησί Vis.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη: Αυτό είναι το 4χρονο κοριτσάκι που σκότωσε ο πατέρα της στους Αγίους Αναργύρους! (photos)

Δείτε το trailer εδώ

Πηγή:Bovary

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share