Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταινίες για πολύ κλάμα!

22 Νοεμβρίου 2017 16:39
Ταινίες για πολύ κλάμα!

Λένε πως η τέχνη μιμείται τη ζωή και κάπως έτσι οι ταινίες παρουσιάζουν ανθρώπινες ιστορίες που εκτός από γέλιο, γνώση ή τρόμο, πολλές φορές προκαλούν δάκρυα. Πολλοί από εμάς έκλαψαν όταν είδαν ένα καλό δράμα, μία ταινία με έντονο το αίσθημα της αδικίας ή προδοσίας, για να μην αναφέρω έναν χαμένο έρωτα. Παρακάτω είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

1/ City of Angels
O Nicolas Cage απαρνιέται την αγγελική του φύση για να ζήσει τον έρωτα. Μόνο που ξεχνά πως όταν είσαι θνητός ο θάνατος καραδοκεί κάθε λεπτό.

2/ My sister’s Keeper
Η Anna έχει γεννηθεί για να κρατήσει στη ζωή την αδερφή της που πάσχει από καρκίνο. Όταν ξαφνικά η Αnna αποφασίζει να σταματήσει να είναι δότρια, μία ιστορία αποκαλύπτεται για τα ανθρώπινα όρια και την αδερφική αγάπη.

3/ Ηarry Potter
Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μάγος προσέφερε πολλές στενάχωρες στιγμές μέσα από οχτώ ταινίες. Αυτή που εγώ θα επιλέξω όσο και αν σας φανεί περίεργο είναι ο θάνατος του Σνέιπ, όταν και αποκαλύφθηκε η παντοτινή αγάπη του για την μητέρα του Χάρυ.

4/ Sophie’s choice
Οι ταινίες που έχουν αφορούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι πολλές και πραγματικά δεν ξέρεις ποια σου προξενεί περισσότερο κλάμα. Ωστόσο, η τραγική θέση μίας μητέρα που πρέπει να επιλέξει ποιο από τα δύο παιδιά της θα καταδικάσει σε θάνατο είναι ασύγκριτη.

5/ The Green Mile
Η εικόνα ενός ανθρώπου να πεθαίνει, ενώ ξέρεις ότι δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, δεν μπορεί παρά να σε κάνει να κλάψεις με λυγμούς.

6/ Α Walk to Remember
H Jamie μαθαίνει στο πιο δημοφιλές αγόρι του σχολείου τι σημαίνει πραγματική αγάπη και έρωτας, μόνο που λίγο αργότερα ανακαλύπτουμε πως είναι άρρωστη και πρόκειται να πεθάνει. Πόσο πιο τραγικό τέλος για έναν αθώο εφηβικό έρωτα.

Και για όσους το παίζουν σκληροί, να ξέρετε και το κλάμα είναι μες στη ζωή.

Πηγή:yang.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share