Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Fifty Shades Freed»: Τα μαστίγια, οι «καυτές» σκηνές και το μελόδραμα (video)

7 Νοεμβρίου 2017 10:26
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Fifty Shades Freed»: Τα μαστίγια, οι «καυτές» σκηνές και το μελόδραμα (video)

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του «Fifty Shades Freed» (Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση) και είναι ακριβώς αυτό που όλοι περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης δίχως τέλος για την Βίκυ Καγιά! «Άρπαξες τα ανήλικα παιδιά μας!» – Οι νέες κατηγορίες που βαραίνουν τον άντρα της

Περιλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά μαστίγια, kinky σκηνές και απρόοπτα, η νέα ταινία θα είναι το τελευταίο μέρος του 50 Shades of Grey (50 αποχρώσεις του Γκρι).

Με το τρέιλερ να ξεκινά δείχνοντας την πλούσια ζωή των νεόνυμφων πρωταγωνιστών, εκτός από τις kinky σκηνές, οι θεατές θα δουν και σκηνές ζηλοτυπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς και ένα καινούργιο πρόσωπο το οποίο θα φέρει τα «πάνω- κάτω» στην ζωή τους.

Το Fifty Shades Freed γυρίστηκε back-to-back με την προηγούμενη ταινία «Darker» αλλά αποφασίστηκε να προβληθεί ανεξάρτητα. Η σκηνοθεσία είναι του James Foley, το σενάριο του Niall Leonard, συζύγου της συγγραφέα των βιβλίων, E. L. James. Πρωταγωνιστές παραμένουν οι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 07 Νοεμβρίου 1978: Η αποκάλυψη του δράματος της «Ελένης του Κωσταλέξι»! (photos)

Dakota Johnson και Jamie Dornan στους ρόλους της Anastasia και του Christian αντίστοιχα. Η τρίτη και τελευταία ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share