Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρέιλερ που «κόβει» την ανάσα! Κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο μέρος των 50 αποχρώσεων του γκρι και έχει άρωμα... μυστηρίου!

12 Σεπτεμβρίου 2017 17:06
Τρέιλερ που «κόβει» την ανάσα! Κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο μέρος των 50 αποχρώσεων του γκρι και έχει άρωμα... μυστηρίου!

Μόλις χθες η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της τελευταίας ταινίας από την τριλογία του “Fifty Shades of Grey” κι αυτή τη φορά το “Fifty Shades Freed” αναμένεται πιο «σκοτεινό» από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Το βίντεο ξεκινά με το νυφικό της Anastasia Steeleκαι τους όρκους αγάπης του Christian Grey, ενώ μας δείχνει σκηνές ευτυχίας από το ταξίδι του μέλιτος. Όλα αυτά όμως είναι προσωρινά, καθώς το πρώην αφεντικό της Anastasia απειλεί τη ζωή της. Έρωτας, όπλα, απαγωγή κι ένα μαχαίρι στο λαιμό της, είναι με λίγα λόγια όσα είδαμε σε αυτό το πρώτο «μίνι τρέιλερ».

Το Νοέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας, όπου ελπίζουμε να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες. Το "Fifty Shades Freed”, είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Νέα Μάρκη: Καταδικάζονται Στεφανάκης και η αδελφή της Φαίης για την δολοφονία της!

Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το ακόλουθο βίντεο:

Πηγή: neopolis.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share