Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φουλ δράση στους κινηματογράφους στην "καρδιά" του Αυγούστου: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (videos)

10 Αυγούστου 2017 13:15
Φουλ δράση στους κινηματογράφους στην

Έξι νέες ταινίες έρχονται αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το Athensmagazine.gr σας τις παρουσιάζει!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Επιστροφή στο Μόντοκ
Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, Φόλκερ Σλέντορφ, επιστρέφει στη φιλμογραφία τρία χρόνια μετά το εξαιρετικό «Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι», σκηνοθετώντας μία σπουδαία ιστορία άσβεστου έρωτα, με τους Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Νίνα Χος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο συγγραφέας Μαξ Ζορν (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου του βιβλίου όταν συναντά ξανά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε σε όλη του τη ζωή (Νίνα Χος), πριν από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια. Μπορεί, άραγε, να υπάρξει μέλλον στο παρελθόν τους; Θα το ανακαλύψουν στο Μόντοκ.
Σκηνοθεσία: Φόλκερ Σλέντορφ
Πρωταγωνιστούν: Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Νίνα Χος

Επίλεκτος Πράκτορας Stratton
Ο Στράτον, ένας μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος – ο Μπαρόφσκι – έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, πιστεύεται πως ο Μπαρόφσκι έχει σχέδια να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα. Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλη την εκπαίδευση και την εμπειρία τους, σε έναν αγώνα με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν την αφάνταστη καταστροφή.
Σκηνοθεσία: Σάιμον Ουέστ
Πρωταγωνιστούν: Ντόμινικ Κούπερ, Όστιν Στόουελ, Τζέμα Τσαν, Ντέρεκ Τζάκομπι, Κόνι Νίλσεν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχώ με τον γιο του Πρέκα! Επιθέσεις σε πάνω απο 50 γυναίκες! Η σύλληψη και το σκάνδαλο. Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Κανείς δεν μπορεί να μας Σώσει
Μαδρίτη, 2011. Ο πιο ζεστός Αύγουστος στην ιστορία της πόλης. Ενάμιση εκατομμύριο πιστοί περιμένουν την επίσκεψη του Πάπα και η πόλη επιτηρείται στενά από δυνάμεις ασφαλείας. Όμως ξαφνικά η φαινομενικά πανηγυρική ατμόσφαιρα διακόπτεται βίαια όταν μια σειρά περιστατικών κάνει την εμφάνισή της: διάφορες ηλικιωμένες γυναίκες βρίσκονται δολοφονημένες με εμφανή σημάδια σεξουαλικής επίθεσης.
Δύο ντετέκτιβ, τους οποίους κανείς δεν θέλει ως συνεργάτες, αναγκάζονται να συνεργαστούν μεταξύ τους στην περίεργη αυτή υπόθεση, για την οποία έχουν λάβει την εξής ξεκάθαρη εντολή: εξιχνιάστε τα εγκλήματα όσο το δυνατόν συντομότερα αλλά με απόλυτη μυστικότητα. Το ανθρωποκυνηγητό τους θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν κάτι που δεν φαντάζονταν ποτέ – κανείς από τους δύο δεν είναι πολύ διαφορετικός από τον δολοφόνο.
Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Ρομπέρτο Άλαμο

Ο Σύμβουλος
Για τον Ντέιν Τζένσεν (Μπάτλερ), η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά στην εταιρία του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας εύρεσης εργασίας στην οποία εργάζεται (Νταφόε) ανακοινώνει ότι συνταξιοδοτείται – και φτάνει η στιγμή του να κάνει το μεγάλο άλμα. Η άνοδος του απαιτεί όλη του την προσοχή, ειδικά μιας και η σημαντικότερη αντίπαλος του (Μπρι) είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισμένη. Αλλά τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σημείωνε τη μια επαγγελματική νίκη μετά την άλλη, οι ανάγκες της οικογένειας του αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από τις φιλοδοξίες του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την τρομακτική νέα πραγματικότητα της οικογενειακής του ζωής..
Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Γουίλιεμ Νταφόε, Άλφρεντ Μολίνα

Το Παρίσι Μπορεί Να Περιμένει
Μια κομεντί – ταξιδιωτικό ημερολόγιο φέρνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η σύζυγος του Φράνσις Φορντ Κόπολα, Έλινορ Κόπολα. Κεντρική ηρωίδα είναι η Αν, η οποία ξεκινά από τις Κάννες με έναν συνεργάτη του συζύγου της για να φτάσει οδικώς στο Παρίσι. Στο δρόμο θα κάνει αρκετές στάσεις που περιλαμβάνει φαγητό, τέχνη και αίσθημα. Ευχάριστη κομεντί, ιδανική για καλοκαιρινή «απόδραση» σε θερινό. Γλυκύτατη η Ντάιαν Λέιν σε έναν ρόλο που της ταιριάζει πολύ, αν και το θέμα της ταινίας (γευστικές και άλλες προκλήσεις) εξαντλείται γρήγορα. Δεν βοηθά και το «γλυκερό» μουσικό θέμα της ταινίας.
Σκηνοθεσία: Έλινορ Κόπολα
Πρωταγωνιστούν: Ντάιαν Λέιν, Αρνώ Βιάρ, Άλεκ Μπάλντουιν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάλος-Βαλαβάνη: "Η αγκαλιά στην παραλία ήταν..." για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος απαντάει για όλα όσα έγιναν στο Survivor!

Και ο Θεός να Βάλει το Χέρι του
Ο Κέκο Τζαλόνε σκαρώνει διακοπές στην επαρχιακή Ιταλία με το γιο του, δίχως λεφτά, που τον οδηγούν σε αναπάντεχες και σουρεαλιστικές καταστάσεις.
Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουντσιάντε
Πρωταγωνιστούν: Κέκο Τζαλόνε, Ορόρε Εργκουί

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share