Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ιστορία πίσω από το αεροπορικό δυστύχημα που οδήγησε έναν πατέρα στον φόνο! (video)

13 Απριλίου 2017 10:45
Η ιστορία πίσω από το αεροπορικό δυστύχημα που οδήγησε έναν πατέρα στον φόνο! (video)

Το αεροπορικό δυστύχημα στην Ελβετία το 2002 είχε ταράξει ολόκληρη της Ευρώπη. Πολύ Βέβαια περισσότερο αυτούς που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Όπως ο Vitaly Kaloyev, που έχασε την γυναίκα του Svetlana, τον 10χρονο γιο του Kosntantin και την 4χρονη κόρη του Diana. Όλη του δηλαδή την οικογένεια, όλη του την ζωή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας στο κέντρο της Αθήνας; Αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει!

Το δυστύχημα στην Ζυρίχη δεν οφειλόταν σε κάποια βλάβη ή στις φυσικές συνθήκες, αλλά σε ανθρώπινο λάθος από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου. Το λάθος αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί το επιβατηγό αεροσκάφος με ένα εμπορικό και 71 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.



Ο Κaloyev προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το χτύπημα της μοίρας. Η απώλεια των παιδιών του και της γυναίκας του ήταν δυσβάσταχτη. Το λάθος του υπαλλήλου στον πύργο ελέγχου τον στοίχειωνε και έμελλε να καταστρέψει και την δική του ζωή. Μια ζωή βέβαια, που για τον ίδιο είχε ήδη καταστραφεί. Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας εκείνη την ημέρα και ο άνθρωπος που ήταν υπαίτιος για το δυστύχημα, ήταν ο 26χρονος Peter Nielsen.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Prison Break 2017: Το νέο στοιχείο που έχει μπει στην σειρά και καθηλώνει τους τηλεθεατές!

Ο Kaloyev ήταν εξαιρετικά ανήσυχος και ζητούσε απαντήσεις για τον θάνατο των αγαπημένων του προσώπων. Πέρασε έναν χρόνο σχεδόν πάνω από τον τάφο της οικογένειάς του. Όταν ζήτησε να γνωρίσει τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας δεν έλαβε απάντηση. Παρά την έναρξη της δικαστικής διαμάχης, η οργή του δεν κατευνάστηκε. Άρχισε να ψάχνει πληροφορίες για τον Nielsen, την ζωή του και την τοποθεσία του.

Ο αδερφός του Vitaly Kaloyev, Yuri

Δυο χρόνια αργότερα εισέβαλλε στον κήπο του. Είχε μαζί του ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Ο Kaloyev συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο μέρος όπου άρχισαν όλα, στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, με το μαχαίρι ακόμα στην κατοχή του. Το 2005, ξεκίνησε η δίκη του και ο Kaloyev καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης. Το 2007 αποφυλακίστηκε και όταν γύρισε στην Ρωσία, το πλήθος τον υποδέχτηκε ως ήρωα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι θα ξεχωρίσετε: Οι 24 νέες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2017

Η απίστευτη αυτή ιστορία εκδίκησης, ενέπνευσε την νέα ταινία με τίτλο «Aftermath» (Επακόλουθο), στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger.


 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share