Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι δουλειά έχει μια... αγελάδα στο Παρίσι; Η ταινία του φετινού καλοκαιριού που θα σου φτιάξει τη διάθεση (PHOTOS & TRAILER)

2 Αυγούστου 2016
Τι δουλειά έχει μια... αγελάδα στο Παρίσι; Η ταινία του φετινού καλοκαιριού που θα σου φτιάξει τη διάθεση (PHOTOS & TRAILER)

Ετοιμαστείτε για ένα αναπάντεχο, διασκεδαστικό και τρυφερό ταξίδι στη Γαλλία του σήμερα με συνοδοιπόρους έναν καλόψυχο αγρότη και την εκφραστική του αγελάδα. Ο Mohamed Hamidi σκηνοθετεί ένα καλοστημένο, χιουμοριστικό και συγκινητικό road movie σπαρμένo με καταλυτικές συναντήσεις μεταξύ αγνώστων.

Η ταινία διηγείται μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία μέσα από φαινομενικά ανάλαφρες καταστάσεις που συμπυκνώνουν εύστοχα επίκαιρα και διαχρονικά μηνύματα για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, τη μοναξιά, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Ο πρωτοεμφανιζόμενος πρωταγωνιστής, Fatsah Bouyahmed, κλέβει την παράσταση από όλους, με εξαίρεση την καφέ τετράποδη καλλονή που τον συνοδεύει.

Ο Fatah, ένας ταπεινός αγρότης από την Αλγερία, έχει μάτια μόνο για την αγελάδα του τη Jacqueline την οποία ονειρεύεται να πάρει μαζί του στο Παρίσι για να διαγωνιστεί στη διεθνή αγροτική έκθεση.

Όταν επιτέλους λάβει την πολύτιμη πρόσκληση, προς έκπληξη όλου του χωριού, φεύγει από την πατρίδα του για πρώτη φορά, παίρνει ένα φέρι μποτ για τη Μασσαλία και διασχίζει όλη τη Γαλλία με τα πόδια για να φτάσει στο προορισμό του. Ο Fatah και η Jacqueline θα συναντήσουν ανθρώπους και πολλές εκπλήξεις και θα ζήσουν μια ξεκαρδιστική περιπέτεια γεμάτη μεγάλες στιγμές.

Από 11 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Δείτε το trailer εδώ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

10+1 ταινίες για τον Αύγουστο στους κινηματογράφους: Το AthensMagazine.gr ξεχώρισε τις καλύτερες και στις προτείνει! (TRAILERS)

Αύγουστος 2016 στην Αθήνα: 35 μοναδικές προτάσεις για να περάσεις καλύτερα κι από το... νησί!

Τα πιο... φρέσκα νόστιμα νέα της Αθήνας: 5 ολοκαίνουρια εστιατόρια στην πόλη, που πρέπει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

Μεταξουργείο - Κεραμεικός: Σου βρήκαμε 8 καταπληκτικούς λόγους για να ανακαλύψεις ξανά τις πιο εναλλακτικές γειτονιές της Αθήνας!

Γνώριζες που βρίσκεται η... Chinatown της Αθήνας;;; Το AthensMagazine.gr σε ξεναγεί στην εξωτικά νόστιμη πλευρά της πόλης!

Tα υπέροχα boutique hotels της Αθήνας! Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει τη νέα τάση στη διαμονή και τα "στολίδια" στην καρδιά της πόλης!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share