Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια θεραπεία ακολούθησε η Κέιτ Μίντλετον για τις έντονες πρωινές ναυτίες και πόσο πετυχημένη ήταν; Ο πρίγκιπας Ουΐλλιαμ αποκαλύπτει!

27 Σεπτεμβρίου 2017 23:10
Ποια θεραπεία ακολούθησε η Κέιτ Μίντλετον για τις έντονες πρωινές ναυτίες και πόσο πετυχημένη ήταν; Ο πρίγκιπας Ουΐλλιαμ αποκαλύπτει!

Μετά την ανακοίνωσή της εγκυμοσύνης της, η Κέιτ Μίντλεντον απέχει από τα καθήκοντά της, καθώς πάσχει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ριζικές αλλαγές στα ΜΜΜ! Τι αλλάζει μέσα στις επόμενες μέρες και θα φέρει τα πάνω - κάτω;

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει αδιαθεσία και ζαλάδες σε έντονο βαθμό και όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δοκίμασε μια εναλλακτική «θεραπεία» για να απαλλαγεί από τα συμπτώματα.

Ο πρίγκιπας βρέθηκε σε φιλανθρωπική δεξίωση και τελετή απονομής του Ταμείου Ορφανών της Μητροπολιτικής και Αστικής Αστυνομίας, όπου και συνομίλησε με την Αιρις Ορελ.

Η 98χρονη τον ρώτησε πώς πάει η Κέιτ Μίντλεντον με τον πρίγκιπα να απαντά: «Αισθάνεται καλύτερα, ευχαριστώ».

Η Αιρις του είπε πως υπέφερε και εκείνη από πρωινή αδιαθεσία όταν ήταν έγκυος και τους τρεις γιους της, υποστηρίζοντας πως η δούκισσα μπορεί να υποφέρει λίγο περισσότερο τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! (video)

Τότε, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε πως η Κέιτ Μίντλεντον δοκίμασε μπισκότα τζίντζερ, χωρίς ωστόσο, να έχουν αποτέλεσμα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share