Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά μπορεί να μην... σας θέλουν!

22 Σεπτεμβρίου 2017 09:47
Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά μπορεί να μην... σας θέλουν!

Σας στενοχωρεί που όταν παίρνετε αγκαλιά, το παιδάκι του/της αδερφού/ης σας ή του φίλου σας ή κάποιου γνωστού, αυτό αρχίζει και κλαίει;

Αν ναι, τότε τα παρακάτω νέα, σίγουρα, δε θα σας χαροποιήσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία - σοκ για την γυναίκα που κολύμπησε στο... πετρέλαιο του Σαρωνικού! "Τριβόταν με την πετσέτα και..."! (video)

Μια πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Frontiers in Psychology, κατέληξε στο γεγονός ότι η αντίληψη των παιδιών για την αξιοπιστία ενός ατόμου εξαρτάται άμεσα με το πόσο ελκυστικά νομίζουν ότι είναι τα άτομα αυτά.

Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από τους Dr. Fengling Ma και Dr. Fe Xu του Πανεπιστημίου Zhejiang Sci-Tech και από τον Dr. Xiaming Lu του Wenzhou Medical University, χρησιμοποίησε δύο ομάδες συμμετεχόντων- παιδιών και ενηλίκων.

Οι ειδικοί ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν 200 ανδρικά πρόσωπα με κριτήριο την ελκυστικότητα και την αξιοπιστία που μπορεί να απέπνεαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η ελκυστικότητα και η αξιοπιστία ήταν δύο έννοιες που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες, ενώ η σύνδεση αυτή «δυνάμωνε» όσο αυξανόταν και η ηλικία των συμμετεχόντων.

Τα ευρήματα της έρευνας αυτής έρχονται να προστεθούν στα ευρήματα προηγουμένων ερευνών που αναφέρουν ότι οι πιο «ελκυστικοί» άνθρωποι θεωρούνται πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι και πιο κοινωνικοί από τους άλλους.

Παρ' όλα αυτά αν διαβάσατε το άρθρο και νιώθετε, ήδη, πολύ απογοητευμένοι, τότε καλό είναι να γνωρίζετε ότι το κλάμα ενός μωρού μπορεί, απλά, να είναι ένα τυχαίο γεγονός!

 

Ροή ειδήσεων

Share