Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Της ζήτησαν να μην θηλάζει στο μουσείο: Η απάντησή της; Αποστομωτική! (photo)

12 Αυγούστου 2017 17:58
Της ζήτησαν να μην θηλάζει στο μουσείο: Η απάντησή της; Αποστομωτική! (photo)

Η ειρωνεία του να σου ζητούν να καλύψεις το στήθος σου, σε ένα μέρος γεμάτο από γυμνά στήθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survival Secret: Το νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σόμμερ! Δείτε πρώτοι το trailer του παιχνιδιού! (video)

Το Victoria and Albert Museum του Λονδίνου θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα, σπουδαία και πολυτελή μουσεία του κόσμου. Βρίσκεται στην περιοχή Knightsbridge και οι μόνιμες συλλογές του αριθμούν γύρω στα 4.5 χιλιάδες έργα τέχνης. Μπορεί να βρεις κανείς τα πάντα μέσα στις αίθουσες του: από αρχαία κεραμεικά αντικείμενα μέχρι κλασικά αρχαιοελληνικά αγάλματα και πίνακες από την περίοδο την Αναγέννησης.

Αυτό που, απ' ότι φαίνεται, δεν μπορεί να βρει όμως σε αυτό το -εντυπωσιακό κατά τ' άλλα- μουσείο είναι ανοχή στις γυναίκες που μπορεί να χρειαστεί να θηλάσουν κατά τη διάρκεια παραμονής τους εκεί.

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε μια γυναίκα, εν ονόματι @Vaguechera στο Twitter, όταν προσπάθησε να θηλάσει το γιο της. Σε κάποια στιγμή πρέπει να φάνηκε η θηλή της και έτσι οι υπεύθυνοι του μουσείου τής ζήτησαν να «καλυφθεί άμεσα». Επειδή όμως η πραγματικότητα και η ζωή, μερικές φορές, έχουν πολύ χιούμορ, λίγα λεπτά μετά την παρατήρηση έπεσε πάνω σε ένα (από τα δεκάδες) αρχαίο κλασικό άγαλμα μιας γυμνόστηθης γυναίκας. Και μετά σε ακόμα ένα. Και μετά σε άλλο ένα. Και πάει λέγοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Νέα εστία πυρκαγιάς σε δασική έκταση του νησιού!

Όταν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τέτοια «δικαίωση» και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το τελευταίο που οφείλεις να κάνεις είναι να το αφήσεις να περάσει «ανεκμετάλλευτο». Έτσι, κι εκείνη έβγαλε φωτογραφία μπροστά στο άγαλμα, και με το γιο της στην αγκαλιά της, και τη μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Twitter.

Και μετά έγινε του Twitter. Το ποστ της πήρε περίπου 7.500 retweets, 15 χιλιάδες like ενώ είχε περισσότερα από 350 σχόλια.

Στη λεζάντα, με σκωπτική και ειρωνική διάθεση (η οποία άλλωστε «φωνάζει» και από το σαρδόνιο μειδίαμα της) γράφει: «Καθώς θήλαζα στο Victoria and Albert Museum, φάνηκε η θηλή μου για ένα nanosecond και μου είπαν να καλυφθώ! Έχω μπερδευτεί...»,παραθέτοντας ένα σωρό ακόμα φωτογραφίες από γυναικεία γυμνά ή ημίγυμνα αγάλματα.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Με όπλο το, κάτι παραπάνω από καυστικό της, χιούμορ, συνέχισε φτιάχνοντας αυτοσχέδια memes με τα αγάλματα να συνομιλούν (υποτίθεται) και να σχολιάζουν τη γύμνια τους.

πηγή: bovary.gr

 

Παιδί

Ροή ειδήσεων

Share