Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"12 γυναίκες": Ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο γιος του έγραψαν το πιο τολμηρό βιβλίο! Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες!

Πατέρας και γιος Χαρδαβέλας στην συγγραφική επιτυχία της χρονιάς!

26 Μαρτίου 2018 13:37

Πατέρας και γιος Χαρδαβέλας στην συγγραφική επιτυχία της χρονιάς!

Ο Κώστας Χαρδαβέλας και ο Κωνσταντίνος έγραψαν μαζί ένα τολμηρό βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει 12 ερωτικές ιστορίες ενός πασίγνωστου δημοσιογράφου.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «12 γυναίκες» και είναι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες. Όλη η ιδέα ξεκίνησε από τον γιο του δημοσιογράφου που έκανα "κόμμα" με την μητέρα του για να βάλουν ξανά τον Κώστα Χαρδαβέλα στη διαδικασία να γράψει.

Το νέο βιβλίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες από τις εκδόσεις "Ωκεανός"!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με τον διάσημο δημοσιογράφο, Βάνια Βενιέρη!

Έναν άνδρα πλούσιο, επιτυχημένο, διαπλεκόμενο με την εξουσία, σκληρό και αδίστακτο με τις γυναίκες, που παίζει μαζί τους πουλώντας τους κάλπικα όνειρα, οργώνει τις ψυχές και τα κορμιά τους κι ύστερα τις πετάει σαν αποτσίγαρα.

Μέχρι που φτάνει η στιγμή που οι αμαρτίες του παρελθόντος επιστρέφουν σε Νέμεση, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα το παρόν και το μέλλον του. Μία εβδομάδα είναι ο χρόνος που έχει στην διάθεσή του για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα της εκδίκησης, πριν δει τη ζωή του να γίνεται στάχτη! Θα προλάβει;

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share