Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα λευκά η Ελλάδα: Που χρειάζεται αντιολισθητικές αλυσίδες;

Μεγάλη προσοχή!

19 Νοεμβρίου 2018 15:02
Στα λευκά η Ελλάδα: Που χρειάζεται αντιολισθητικές αλυσίδες;

Υποχρεωτική είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην Καστοριά, η χρήση αλυσίδων απαιτείται:

από το 180 έως 280 χλμ . της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και
από το 260 έως 550 χλμ . της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρύδη – Αθερίδης: Το μαγευτικό τους σπίτι στην Αίγινα! Ένας επίγειος παράδεισος!

Αντίθετα, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Α-29 (Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής), καθώς και στον Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται κανονικά.

Στην Κοζάνη, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Άνω Βοΐου του Δήμου Βοΐου.

Κανονικά εκτελείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Α-29 (Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής), καθώς και στον Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το οικονομικό έγκλημα με τον Γιώργο Παπαδάκη! Τα στοιχεία φωτιά που θα τον έστελναν από σπόντα στην φυλακή!

Στην Φλώρινα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 20ο έως το 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Όλα είναι ομαλά στο Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share