Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Κλείνει από σήμερα το κέντρο της Αθήνας!

Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

15 Νοεμβρίου 2018 10:56
Προσοχή: Κλείνει από σήμερα το κέντρο της Αθήνας!

Από σήμερα θα τεθούν σε εφαρμογή οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17-11-2018, ανήμερα της 45ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και η ημέρα της πορείας. Μάλιστα θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Ανήμερα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια σε μία προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. να αποφευχθούν επεισόδια.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτιλίζουν τον Υπάτιο Πατμάνογλου στο Facebook: Έχει σβήσει δεκάδες φωτογραφίες σε λίγες ώρες!

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται πως θα μείνουν κλειστές και οι Σχολές του Πολυτεχνείου.

Αλλαγές και στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς

Σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share