Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αφόρητη ζέστη σ' όλη την χώρα!

Πόσο θα φτάσει ο υδράργυρος;

17 Ιουλίου 2018 07:47
Αφόρητη ζέστη σ' όλη την χώρα!

Την Τρίτη 17 Ιουνίου 2018 αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα προς το τέλος της ημέρας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 21 έως 39, στα νότια από 22 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 36, και στην Κρήτη από 19 έως 36.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Ιουλίου;

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα ενισχυθούν σταδιακά κατά 2 περίπου μποφόρ, ενώ προς το βράδυ στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι κατά 2 περίπου μποφόρ, ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με ενίσχυση από το μεσημέρι κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 17 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί έως και το απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ, ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share