Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σας αφορά: Έρχονται νέες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ!

Δείτε αναλυτικά τις στάσεις εργασίας

15 Ιουνίου 2018 17:50
Σας αφορά: Έρχονται νέες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ!

«Χειρόφρενο» θα τραβήξουν την Τρίτη και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, που θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του αμαξοστασίου στο Ελληνικό και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Την Τρίτη, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! - Γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε κρυφά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Την Πέμπτη, η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και να ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα. Στις 12.30 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, προσθέτοντας πως «η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.»

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share