Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: «Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται 19χρονος για την 72χρονη σύντροφό του

Στάζει μέλι ο ερωτευμένος νεαρός!

18 Απριλίου 2018 17:26
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: «Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται 19χρονος για την 72χρονη σύντροφό του

Η ηλικιακή διαφορά Μακρόν (39 ετών)- Μπριζίτ (64 ετών) δεν λέει τίποτα μπροστά στην περίπτωση του 19χρονου Αμερικανού, Γκάρι Χάρντγουικ και της συζύγου του, ετών 72! Ο Γκάρι Χάρντγουικ στάζει μέλι για την αγαπημένη του η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιαγιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love: Ξέφυγαν κανονικά οι παίκτες και άρχισαν να πετούν αβγά! Τι συνέβη; (video)

Η Αλμέντα είναι 53 χρόνια μεγαλύτερη από τον Γκάρι. Η ηλικιακή αυτή διαφορά δεν φρέναρε τον 19χρονο από το Τενεσί των ΗΠΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έχει ερωτευτεί παράφορα κι ότι έχει «απίστευτη χημεία» με την Αλμέντα. «Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται ο Γκάρι στο φακό εκθειάζοντας τα προσόντα της συζύγου του ενώ δεν διστάζει να της εκφράσει την αγάπη του με φιλιά.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την αγάπησε με την πρώτη ματιά. Η Αλμέντα και ο Γκάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην κηδεία του γιου της Ρόμπερτ, σε ηλικία 45 ετών. Όμως, το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά δύο μήνες αργότερα, όταν η χήρα του Ρόμπερτ, Λίζα, τους προσκάλεσε σε γεύμα σε μία πιτσαρία. Ο Γκάρι μόλις είχε χωρίσει από μία 77χρονη.

Όταν είδε την Αλμέντα, γιαγιά με έξι εγγόνια, κατάλαβε ότι ήταν η μία και μοναδική. Τα μεγάλα μπλε μάτια της αλλά και η προσωπικότητά της ήταν αυτά που τον τράβηξαν, όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Mirror. «Ποτέ δεν μου άρεσαν οι μικρότερες γυναίκες», δηλώνει ο Γκάρι και προσθέτει: «Όταν είπα στη γιαγιά μου -η οποία με μεγάλωσε- ότι θέλω να την παντρευτώ,το δέχθηκε». Από την πλευρά της, η γιαγιά Αλμέντα παραδέχεται πως, τα παιδιά και τα εγγόνια της δύσκολα μπορούν να αποδεχτούν τον Γκάρι ως σύζυγο της.

Πηγή: protothema.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share