Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6 εγγυημένοι τρόποι για να είσαι δυστυχισμένος!

Είναι εύκολο να βυθίζεσαι στην θλίψη, το δύσκολο είναι να μπορέσεις να σηκωθείς!

22 Απριλίου 2018 12:00
6 εγγυημένοι τρόποι για να είσαι δυστυχισμένος!

Η θλίψη, όσο επώδυνη και αν ακούγεται, μπορεί να είναι βολική στην οικειότητα της. Είναι εύκολο να βυθίζεσαι στην απόγνωση. Το να σηκώνεσαι και να προσχωράς μπροστά είναί το δύσκολο. Το πρόβλημα, είναι, ότι πολλοί από εμάς παίζουμε παθητικό ρόλο στις ζωές μας. Αφήνουμεε τις καταστάσεις να επιβληθούν στα συναισθήματα μας και στο ποιοι είμαστε, και μετά να βρούμε παρηγοριά στο ότι τίποτα δεν είναι δικό μας λάθος. Στην ζωή, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι συμβαίνει σε εμάς, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε πως αντιδράμε σε ότι μας συμβε και αυτό πολλές φορές είναι η διαφορά ανάμεσα στο να αισθάνεσαι ελέυθερος και χαρούμενος ή παγιδευμένος και δυστυχισμένος.


Η ευτυχία δεν συμβαίνει έτσι απλά. Δε είναι κάτι που απλώς εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού σου σαν δώρο συμπαράστασης για χρόνια πόνου. Χρειάζεται δουλειά, τόσο μέσα μας όσο και έξω μας. Η δυστυχία είναι εύκολη γιατι, ξεκάθαρα, η ζωή είναι δύσκολη. Το στρες είναι αναπόφευκτο, όπως και η απόρριψη, η απογοήτευση, η κριτική και το αίσθημα ήττας.


Το να είσαι δυστυχισμένος είναι ένας συνδυασμός στου να ζεις την ζωή σου και πως να αποτρέψεις τα "αναπόφευκτα" από την ζωή σου. Όλοι μας δεν καταλαβαίνουμε καν πως καταφέρνουμε να γεμίσουμε τον εαυτό μας θλίψη. Εμείς σου γράφουμε 6 εγγυημένους τρόπους για να γίνεις απόλυτα δυστυχισμένος.

1. Να το παίζεις θύμα

2. Να ανησυχείς για τα πάντα

3. Συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους

4. Ακούς τον εσωτερικό σου κριτή

5. Μένεις προσκολλημένος στο παρελθόν

6. Δεν βλέπεις ποτέ τα θετικά

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share