Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το τέλος είναι κοντά: Αυτή είναι η ημερομηνία για την καταστροφή του κόσμου σύμφωνα με την Βίβλο!

Και αν πέσει μέσα;

23 Μαρτίου 2018 13:27
Το τέλος είναι κοντά: Αυτή είναι η ημερομηνία για την καταστροφή του κόσμου σύμφωνα με την Βίβλο!

Πόσες φορές έχετε ακούσει για την καταστροφή του κόσμου σε συγκεκριμένη ημερομηνία; Και συνεχώς εμφανίζονται κι άλλες. Το θέμα είναι ότι μόνο ένας θα πέσει μέσα. Αν πέσει...

Οι συνωμοσιολόγοι δεν σταματούν αν βρίσκουν σημάδια παντού, θέλοντας να προβλέψουν την καταστροφή του κόσμου. Το κίνητρό τους δεν είναι ξεκάθαρο, αφού αν έχουν δίκιο, δεν θα είναι κανένας τριγύρω για του πουν «Στα ‘λεγα εγώ». Τώρα, μια νέα θεωρία για την καταστροφή του κόσμου λέει πως η καταστροφή θα βρει πολλούς στις παραλίες, την στιγμή που θα φοράνε τα σeξι μαγιό τους, επιδεικνύοντας το κορμί που έχτισαν με πόνο και στερήσεις όλον τον χειμώνα. Η ημερομηνία λοιπόν είναι η 24η Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα πάρετε εκτάκτως γύρω στα 200 ευρώ επιπλέον στις 29 Μαρτίου;

Οι περισσότεροι τελευταία βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία για να στηρίξουν την θεωρία τους. Ο φαν των θεωριών συνωμοσίας, Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigue, πρωτοτυπεί, επιστρέφοντας σε μια πιο κλασσική προσέγγιση. Βρήκε λοιπόν ένα εδάφιο στην Βίβλο, και συγκεκριμένα στη «Αποκάλυψη του Ιωάννη», το οποίο προβλέπει την καταστροφή του κόσμου το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Street Deli: Το μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου μόλις άνοιξε και δεν μιλάμε για ένα απλό σαντουιτσάδικο!

Είστε έτοιμοι για το εδάφιο; «Του δόθηκε η εξουσία να ενεργεί για 42 μήνες». Ναι, μόνο αυτό είναι. Μην ψάχνετε τίποτα άλλο. Τα νοήματα που προσφέρονται είναι πολλά. Αλλά ας μην γίνουμε εμπρηστικοί.

Τι σημαίνει αυτό το εδάφιο για τον Mathieu; «Άκουσα μια φωνή στην μέση των τεσσάρων ζωντανών όντων. Αυτή είναι σοφία», είπε στην Daily Star. «Αυτός που έχει νοημοσύνη μπορεί να ερμηνεύσει την μορφή του θηρίου, αντιπροσωπεύει το όνομα ενός ανθρώπου, ο αριθμός του είναι 666», συνέχισε.

Χρησιμοποιεί λοιπόν απλά μαθηματικά(!). Για να υπολογίσει την ημερομηνία της καταστροφής, πήρε τον μπαλαντέρ 666, τον πρόσθεσε στους προηγούμενους υπολογισμούς του (δεν ξέρουμε αν είναι η τιμή του βιβλίου ή η ημερομηνία αγοράς του που έγραψε στην δεύτερη σελίδα) μαζί με το 42. Και προέκυψε το 24 Ιουνίου του 2018.

Δεν λέει πως θα γίνει. Λέτε να θέλει να μας προστατέψει ή επειδή δεν έχει ιδέα τι λέει; Μάλλον το πρώτο. Πάντως οι προηγούμενες προβλέψεις δεν επιβεβαιώθηκαν. Ούτε εκείνη του νουμερολόγου David Meade για τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ούτε εκείνη των Μάγιας το 2012, ούτε εκείνη του Millenium, από τον Νοστράδαμο. Για καλό και για κακό βέβαια, κάντε μια ευχή να μην σταματήσει μια καταστροφή του κόσμου την επίσκεψή σας στην παραλία. Θα είναι κρίμα…

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share