Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στην φόρα: Αυτοί είναι οι μισθοί που δίνουν στον Σκλαβενίτη! Τι επιδόματα παίρνουν;

20 Μαρτίου 2018 13:14
Στην φόρα: Αυτοί είναι οι μισθοί που δίνουν στον Σκλαβενίτη! Τι επιδόματα παίρνουν;

Δεν είναι μεγάλες οι αποκλίσεις που παρουσιάζουν οι μισθοί που δίνουν οι μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στους εργαζόμενους τους.

Άλλωστε το λιανεμπόριο τροφίμων, αναδεικνύεται ο καλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα της κρίσης καθώς ίσως είναι ο μοναδικός κλάδος από την ελληνική οικονομία που όχι μόνο δεν έχει κάνει απολύσεις. Αλλά και οι μισθοί των εργαζομένων δεν έχουν υποστεί καμμία μείωση.

Τόσα δίνουν Βασιλόπουλος – Σκλαβενίτης
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός μισθός των εργαζομένων στην ΑΒ Βασιλόπουλος, πλήρους απασχόλησης είναι 750 ευρώ.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στην Σκλαβενίτης μετά και την αναπροσαρμογή που έγινε προσφάτως ο βασικός μισθός των (μέχρι και 2 χρόνια) διαμορφώνεται στα 800 ευρώ. Μάλιστα, με δύο χρόνια προϋπηρεσία υπερβαίνει τα 860 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη: Πλήρωνε ακόμα και μητέρες για να του στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες των παιδιών τους!

Επιπλέον του βασικού μισθού, στους εργαζόμενους χορηγείται επίδομα γάμου 60 ευρώ μικτά για τους εργαζόμενους πλήρης απασχόλησης. Ενώ για γονείς με τρία παιδιά και άνω, 50 ευρώ μικτά.

Παράλληλα η αλυσίδα συμφώνησε να χορηγεί στους εργαζομένους της έκπτωση 5% για αγορές τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και ηλεκτρικών μικροσυσκευών από τα καταστήματα της μέχρι 6.000 ευρώ ετησίως και έκπτωση 10% για αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων και παιχνιδιών από τα καταστήματα της χωρίς όριο αγορών.

Πηγή: eretikos.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share