Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

EKTAKTO: Παράταση στα τέλη κυκλοφορίας! Δείτε μέχρι πότε!

29 Δεκεμβρίου 2017 14:48
EKTAKTO: Παράταση στα τέλη κυκλοφορίας! Δείτε μέχρι πότε!

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παρατείνεται έως και την 5.1.2018 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2018 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χριστούγεννα του Γιώργου Αγγελόπουλου με πρόσωπο - έκπληξη! Η φωτογραφία - φωτιά και το μήνυμα όλο νόημα!

Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι περίπου 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018. Σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν μετά την παράταση, προβλέπεται η επιβολή προστίμου ίσου με την αξία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη μάρτυρα «Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Έβαλα τις φωνές και....»

Επίσης, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες, πρέπει να υποβάλλουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες στην εφορία.
Πριν την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η υφυπουργός Αικατερίνη Παπανάτσιου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στη διορία πληρωμής των τελών. Όπως είχε πει, το υπουργείο θα εξέταζε τη ροή των πληρωμών και θα αποφάσιζε σχετικά, καθώς η καταληκτική διορία φέτος έπεφτε Κυριακή, ενώ το πρόστιμο είναι υψηλό για όσους δεν τα καταβάλλουν εμπρόθεσμα.

Πηγή: protothema.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share