Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυστηρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για την επικίνδυνη κακοκαιρία που έρχεται!

28 Δεκεμβρίου 2017 11:41
Αυστηρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για την επικίνδυνη κακοκαιρία που έρχεται!

Θα υπάρξει μια πτώση έως και 5 βαθμούς το Σαββατοκύριακο!

Για την επερχόμενη κακοκαιρία μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνοντας ότι τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη.

Όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 θα πέσουν αρκετά χιλιοστά βροχής, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις θα είναι ποτιστικού χαρακτήρα.

«Οι βροχές θα είναι κυρίως ποτιστικού χαρακτήρα αλλά θα υπάρχουν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα από την Πέμπτη» είπε ο κ. Καλλιάνος προσθέτοντας ότι χιονοπτώσεις θα υπάρχουν στα ορεινά σε υψόμετρα πάνω από τα 900-1.000 μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αληθινή ιστορία 29χρονης: ”Έχω σχέση με 70χρονο επειδή με συντηρεί! Έχει πολλά λεφτά.."

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα υπάρξουν φαινόμενα που να εμποδίσουν τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών της Πρωτοχρονιάς.

«Θα υπάρξει μια πτώση έως και 5 βαθμούς το Σαββατοκύριακο. Θα έχουμε όμως και αρκετές περιόδους ηλιοφάνειας» είπε ο κ. Καλλιάνος.

Η κακοκαιρία επιστρέφει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το οποίο προβλέπει ότι η κακοκαιρία θα ξεκινήσει σταδιακά από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και οι πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός!

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Πέμπτη το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία από το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ η Κρήτη και τη νύχτα οι Κυκλάδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς (περίπου πάνω από 800 μέτρα), πιθανόν της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 900 μέτρα) και της βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από 1.200 μέτρα).

Την Παρασκευή μέχρι το πρωί η ανατολική Μακεδονία, μέχρι το βράδυ η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Κατά διαστήματα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική και νότια Πελοπόννησος. Οι χιονοπτώσεις έστω και εξασθενημένες θα συνεχιστούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά (περίπου από τα 800 μέτρα).

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share