Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη προσοχή: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα!

30 Νοεμβρίου 2017 10:35
Μεγάλη προσοχή: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα!

Ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη!

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία, οπού τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από το μεσημέρι στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν την κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 02 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι: νότιοι 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση της 19χρονης με την κοκαΐνη! Δυστυχώς συνέβη αυτό που όλοι περίμεναν!

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Άνεμοι: νότιοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί, στα Δωδεκάνησα 4 με 6 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 5 με 7 βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 09 έως 19 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πιο γνωστός Αθηναίος! Ο άνθρωπος που "μαγνήτισε" Μακρόν και Μπριζίτ στην επίσκεψή τους στην Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν με πιθανότητα μετά το μεσημέρι για τοπικές βροχές η καταιγίδες. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 03 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 01-12-2017

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά., τα Κεντρικά ,τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, την δυτική και κεντρική Στερεά ,τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και τη Θράκη κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και Πιθανόν 9 μποφόρ. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share