Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυστηρή προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες!

10 Νοεμβρίου 2017 14:14
Αυστηρή προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες!

Για επιδείνωση του καιρού αύριο, Σάββατο (11/11/2017) στη Βόρεια Ελλάδα, προειδοποιεί, μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική – βορειοδυτική Θεσσαλία, καθώς και στη Μακεδονία προβλέπεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (11/11/2017) μουντός καιρός με αρκετή συννεφιά, περιορισμένη ορατότητα και αρχικά ασθενείς βροχές κατά διαστήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι σημαίνει το τατουάζ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη και γιατί δεν το είχε στην πρώτη του σύλληψη;

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, «συννεφιά κατά διαστήματα θα επικρατήσει στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει το Σάββατο μέχρι και το μεσημέρι στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές: Σε απόγνωση η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει από τον κόσμο να κάνει σήμερα;

Ωστόσο, όπως γράφει, «προς το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, οι βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική – βορειοδυτική Θεσσαλία, καθώς και στη Μακεδονία θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ένα σύντομο πέρασμα από γενικά τοπικές και ασθενείς βροχές αναμένεται μέχρι και το απόγευμα και στα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη νότια Ελλάδα, ο καιρός θα παραμείνει καλός με αρκετή ηλιοφάνεια».

«Βροχές κατά διαστήματα αναμένονται μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, όπου και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες, καθώς και στη δυτική –βορειοδυτική Θεσσαλία, στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν κατά τόπους μόνο αυξημένες συννεφιές», καταλήγει ο γνωστός μετεωρολόγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέα στάση εργασίας στο Μετρό τη νέα εβδομάδα! Δείτε πότε και ποιες ώρες

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share