Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για όνειρα... γλυκά: Ένα εύκολο και έξυπνο κόλπο για να βρεις το κατάλληλο μαξιλάρι για σένα

16 Οκτωβρίου 2017 09:52
Για όνειρα... γλυκά: Ένα εύκολο και έξυπνο κόλπο για να βρεις το κατάλληλο μαξιλάρι για σένα

Υπάρχουν 2 κατηγορίες γυναικών όταν αναφερόμαστε στον ύπνο: εκείνες που κοιμούνται σαν αληθινές πριγκίπισσες και μπορούν να εντοπίσουν το μικροσκοπικό μπιζέλι κάτω από τα 20 στρώματα και εκείνες που όταν ξαπλώνουν πέφτουν σε χειμερία νάρκη όπως οι αρκούδες και ξυπνάνε μετά από 10 snooze στο ξυπνητήρι.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε όμως, το σίγουρο είναι πως για να διασφαλίσετε τον τέλειο ύπνο χρειάζεστε και το τέλειο μαξιλάρι. Κι ακόμη κι αν όλα τα μαξιλάρια σας φαίνονται ίδια, όταν δοκιμάσετε τον δικό σας τύπο μαξιλαριού θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα πεθάνουμε..." - Σοκάρουν τα τελευταία λόγια της τραγικής μητέρας πριν δολοφονήσει την κόρη της στο Μαρκόπουλο!

Ανάσκελα: Μαξιλάρι με μέτρια υποστήριξη

Για εσάς που κοιμάστε ανάσκελα, θα χρειαστεί ένα μαξιλάρι με μεγάλη υποστήριξη για τον λαιμό σας, χωρίς όμως να σηκώνει το κεφάλι σας πολύ πιο ψηλά από τη σπονδυλική στήλη. Βρείτε ένα μαξιλάρι μεσαίου μεγέθους, που θα διατηρεί το σχήμα του την ώρα του ύπνου, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά σκληρό.

Μπρούμυτα: Λεπτό και μαλακό μαξιλάρι

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καλό να κοιμόμαστε μπρούμυτα όμως αν αυτή είναι η μοναδική στάση που σας ικανοποιεί φροντίστε να πάρετε ένα λεπτό και μαλακό μαξιλάρι που δεν θα σηκώνει υπερβολικά το κεφάλι σας από το σώμα.

Στο πλάι: Σταθερό μαξιλάρι

Η καλύτερη επιλογή για εσάς που κοιμάστε στο πλάι είναι ένα σταθερό αλλά μαλακό μαξιλάρι που θα μπορεί να διατηρήσει το κεφάλι σας και τη σπονδυλική σας στήλη ευθυγραμμισμένα. Η επιπλέον υποστήριξη από το μαξιλάρι θα βοηθήσει το κεφάλι σας να μείνει στο ίδιο σημείο καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Μυστήριο με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Τι περίεργο είδαμε σήμερα στις 06:00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας;

Για όλες τις στάσεις (και για τη μοναξιά): ένα μαξιλάρι σώματος!

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε μία βολική θέση όταν κοιμάστε , το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα μαξιλάρι στο μέγεθος του σώματος. Αγκαλιάστε το σφιχτά και κοιμηθείτε!

Πηγή: bovary.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share